Acer Aspire E1-532-29552G50Dnkk – un laptop multimedia ieftin

Nu a fost nicicând un moment mai potrivit pentru a-ți achiziționa un laptop. Dacă până acum ceva timp nu prea te puteai atinge de ele datorită prețului, ei bine în prezent vorbim de modele pentru un buget mic, ce se bucură de specificații decente, ce te vor ajuta să îți desfășori activitatea office în cele mai bune condiții. Unul dintre aceste modele este și laptopul Acer Aspire E1-532-29552G50Dnkk. Are un preț de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizatși se bucură nu doar de specificații interesante, ci și de un aspect pe măsură.

Din punct de vedere al designului vorbim de un laptop elegant și rafinat. Simplitatea sa sugerează mult bun gust. Este complet negru, iar carcasa ușor lucioasă încadrează discret logo-ul producătorului. De îndată ce îl deschizi, se remarcă tastatura antistropi, pe care de regulă o întâlneam la modele mult mai scumpe. Este o tastatură completă, cu taste bine distanțate, astfel că nu ți se va mai întâmpla să tastezi greșit așa cum se întâmpla în cazul celor clasice deoarece tastele erau mult prea apropiate. Modelul nu cântărește decât 2,35 kg, ceea ce însemnă că este portabil și poate fi strecurat cu ușurință în geantă atunci când pleci în vacanță sau la serviciu.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-532-29552G50Dnkk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer Aspire E1-532-29552G50Dnkk este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core 2955U, cu 2 nuclee, tactat la 1,4 GHz. Memoria RAM este de 2 GB DDR3, nu foarte mare, dar poate fi upgradată până la 8 GB cu ușurință în cazul în care nu vi se pare îndeajuns. Nici hard disk-ul nu are o capacitate foarte mare, decât 500 GB, dar pentru acest laptop eu consider că este mai mult decât suficient și până la urmă dacă totuși vi se pare insuficient, nu uitați că puteți urca in cloud poze, filmulețe, fișiere.

Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics, ce se va descurca extraordinat în ceea ce privește activitățile office și multimedia. Pe partea de jocuri recomand pasionaților un laptop cu o placă video dedicată, se va descurca mult mai bine.

La capitolul conectivitate, laptopul Acer dispune de o gamă destul de bogată încât să satisfacă un utilizator obișnuit: cameră WEB Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0,VGA și bluetooth. Sonorizarea este asigurată de cele două difuzoare stereo ce încorporează tehnologia High Definition Audio, astfel te vei bucura de un sunet clar și profund.

Autonomia laptopului ajunge până la 4 ore și 30 de minute, suficient încât să nu te lase baltă atunci când ai nevoie mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • portabil,
  • ieftin,
  • autonomie de până la 7 ore,
  • Windows 8,

Contra:

  • memoria RAM este foarte mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer Aspire E1-532-29552G50Dnkk este un laptop cu un raport calitate-preț avantajos, ce se va potrivi celor ce nu își permit să investească prea mult într-un asemenea device.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.