Laptop Acer Aspire E1-530G-21174G75MNKK

Pentru că nu mai este mult şi vin sărbătorile, ce cadou poate fi mai frumos pentru un adolescent decât un laptop? Şi pentru ca bugetul alocat acestui cadou să nu explodeze, am ales un laptop cu o configuraţie bunicică care să îşi facă treaba destul de bine, şi anume laptopul Acer Aspire E1-530G-21174G75MNKK.

Designul este destul de simplu, dar într-o notă ce îi conferă eleganţă. Finisajele bine realizate şi nuanţa în care este disponibil îl fac destul de atrăgător şi rafinat. De preţ vă pot spune că este extrem de acceptabil, veţi scoate din buzunar aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), un preţ mai mult decât convenabil, dacă îl raportăm la caracteristicile sale.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-530G-21174G75MNKK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Acer Aspire E1-530G-21174G75MNKK face parte din seria E şi vine cu un procesor Intel Pentium Dual Core, model 2117UB, realizat pe arhitectura de 22 nm, ce funcţionează la o frecvenţă nu foarte mare, de 1.8 GB. Procesorul este ajutat de memoria RAM de 4 GB DDR3, dar şi de hard disk-ul de tip SATA, ce are o capacitate de stocare generoasă, de 750 GB.

Acer Aspire E1-530G-21174G75MNKK este destinat atât utilizării office şi multimedia, dar totodată puteţi testa şi jocuri interesante, şi spun asta pentru că dispune de o placă video dedicată, un chipset NVIDIA GeForce GT 720M de 1 GB. Într-adevăr nu este cea mai bună placă video, dar se va descurca onorabil în cazul unui gaming, şi până la urmă trebuie să aveţi în vedere şi preţul de achiziţie, deci şi pretenţiile trebuiesc limitate. Display-ul este un LCD LED TFT LCD  de 15,6 inch şi are o rezoluţie HD de 1366 x 768.

La capitolul porturi şi multimedia dispune exct de ceea ce ar avea nevoie un adolescent, un DVD RW, un cititor de carduri, cameră WEB Acer Crystal Eye HD, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, HDMI şi bluetooth. Şi pentru a putea face calculele mult mai repede şi mai bine, dispuneţi şi de tastatură numerică.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • preț excelent,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Acceptabil

Începe de acum să te pregăteşti pentru sărbători, cu laptopul Acer Aspire E1-530G-21174G75MNKK , ce cu siguranţă va fi de mare ajutor celui ce îl va primi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.