Laptop Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii

În ziua de astăzi laptopurile au devenit o necesitate pentru fiecare dintre noi, în cazul în care vrem să ne asigurăm un viitor de succes. Însă nu toți ne permitem să scoatem zeci de milioane din buzunar pentru un laptop extrem de performant, cu o configurație complexă și un design genial. De fapt sunt destul de mulți utilizatori ce nici nu ar avea nevoie de atât de mult de la un laptop. Iar pentru această categorie vom discuta astăzi de laptopul Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii, un laptop ce are un preț de aproximativ 1680 lei (verifică preț actualizat)destul de convenabil pentru performanțele sale.

Din punct de vedere al designului Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii se bucură de un aspect plăcut, cu tastatură completă chiclet, ce conferă confort în momentul utilizării.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii este animat de un procesor Intel Pentium Dual Core, 2117U, ce funcționează la o frecvență de 1,8 GHz și are un cache de 2048KB. Procesorul este completat de memoria RAM de 4 GB DDR3, ce poate fi extinsă cu ușurință la 8 GB, prin simpla înlocuire a slotului liber de care dispune și de hard disk-ul cu o capacitate de stocare a datelor destul de generoasă, de 750 GB.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 720M de 1 GB ce face ca laptopul să se descurce excelent în cazul aplicațiilor office și multimedia, dar și în cazul jocurilor de ultimă generație.

Conectivitatea laptopului este asigurată de prezența: unui port HDMI, unui port USB 3.0, a două porturi USB 2.0, VGA, a unei camere WEB HD, a unui cititor de carduri și a unui DVD RW. Sunetul este asigurat de cele două difuzoare stereo ce încorporează tehnologia High Definition Audio, pentru a asigura un divertisment deplin.

Displayul este un LCD LED de 15,6 inch cu o rezoluție de 1366 x 768, ce vă oferă plăcerea de a vedea filmele în format HD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Acer Aspire E1-530G-21174G75Mnii este un laptop low budget, ideal pentru cei ce nu doresc să investească foarte mult într-un astfel de gadget.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Bună ziua, am un Acer Aspire E1 530G și acum, de and cu învățământul online a trebuit sa instalez platforme online de comunicare, moment în care am observat ca nu merge microfonul. L-am sus la service ai mi-au dat un răspuns, cel puțin hilar, ca din construcție acest laptop u are microfon. Îmi puteți spune dacă este asa sau unde sa verific? Va mulțumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.