Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk – un laptop pe măsura unui buzunar mic

Deși tabletele au mușcat puternic din volumul de vânzări deținut de laptopuri, se pare că o tabletă nu poate înlocui în totalitate funcțiile acestora. Acer se menține de ceva ani buni în topul celor mai buni producători de laptopuri, şi asta datorită prețurilor bune raportate la produse calitative, robuste și rezistente în timp. Astăzi vă întâmpinăm cu laptopul Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk.

Un laptop cu performanțe peste medie, cu un design simplist ce îți inspiră robusteţe. Preţul său este destul de accesibil, de aproximativ 1480 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent aş adăuga eu. Dacă design-ul nu impresionează foarte tare, cu siguranță configurația hardware te va convinge că acest laptop este o ofertă bună pentru un laptop low-budget.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk vine echipat cu un procesor Intel Pentium Dual Core, 2117U tactat la 1,8 GHz, cu un cache de 2048 KB. Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar pentru cei ce consideră că este prea puțin, pot opta pentru un upgrade de până la 8 GB. Hard disk-ul oferă o capacitate de stocare a datelor satisfăcătoare de 500 GB, la un asemenea preț nu cred că ar fi cazul să avem așteptări mai mari, dar nici nu ar trebui să reprezinte o problemă acest aspect, mai ales că în zilele noastre puteți urca in cloud, poze, filmulețe, etc.

Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics, ce face față fără probleme activităților office și multimedia, dar în ceea ce privește jocurile se va descurca decent doar în cazul celor cu grafică mai puțin solicitantă.

Display-ul este un LCD LED Acer CineCrystal de 15.6 inch si are o rezoluție de 1366 x 768 px. La capitolul porturi laptopul se prezinta cu : 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, HDMI și bluetooth. În ceea ce priveşte partea de multimedia, Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk dispune de un cititor de carduri SD, o cameră WEB HD şi două difuzoare stereo încorporate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ decent
  • HDMI,
  • tastatură numerică

Contra:

  • nu are placă video dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Dacă vrei un laptop low-budget, care să fie rezistent și să aibă o configurație bună laptopul Acer Aspire E1-530-21174G50Mnkk este o alegere foarte bună. Nu este foarte scump și cu siguranță îți va oferi tot ce ai nevoie.

User Rating: 4.53 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.