Acer Aspire E1-530-21174G1TBMnrr – un laptop ieftin

Dacă urmează să pleci de acasă la facultate în curând și ai un buget limitat pentru un laptop sau pur și simplu, ai nevoie de un laptop portabil pe care să îl poți transporta ușor alături de tine pe parcursul zilei, în momentul de față ai la dispoziție o întreagă serie de modele accesibile. Unul dintre acestea este și Acer Aspire E1-530-21174G1TBMnrr. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere laptopul în rate, acestea încep undeva de la 44 de lei. Dotările laptopului îl fac potrivit pentru multimedia și navigarea pe internet. Pentru studenți laptopul reprezintă un dispozitiv ultra portabil și potrivit atât pentru notarea cursurilor, cât și pentru distracție în timpul liber, filmele văzându-se foarte bine pe ecranul LED generos cu rezoluție HD.

Designul laptopului se remarcă prin aspectul slim și culoarea roșie. Modelul are astfel destul de multă personalitate. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și are un aspect lucios plăcut. Tastatura este completă, având incluse și tastele numerice. Tastatura este disponibilă pe negru, ceea ce creează un contrast plăcut față de restul carcasei. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și este prevăzut cu un sistem multi-atingere. Dimensiunile laptopului sunt de 381.6 x 25.3 – 12.07 x 256 mm, iar greutatea acestuia este de 2.3 kg.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-530-21174G1TBMnrr

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și este de tip LED Anti-Glare, oferind o vizibilitate ridicată, cu unghiuri bune. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli, redând imagini de calitate superioară în 16.7 milioane de culori. Datorită tehnologiei CineCrystal, imaginile sunt deosebit de clare.

La nivelul dotărilor tehnice, laptopul beneficiază de un procesor Intel Pentium Dual Core cu o putere de 1.8 Ghz. Procesorul este însoțit de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 8 GB prin intermediul unui slot suplimentar și o placă video integrată Intel HD Graphics. Având în vedere că avem de-a face cu un model entry-level, dotările sunt mai mult decât decente, permițând realizarea fără nicio problemă a activităților de zi cu zi.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1TB, ceea ce este de remarcat pentru un model din această clasă. Există astfel suficient spațiu pentru filme, muzică, fotografii, programe etc.

La nivel multimedia, Acer Aspire E1-530-21174G1TBMnrr oferă un sunet de calitate întrucât dispune de difuzoare stereo, iar sistemul audio este high definition. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon încorporat și de un cititor de carduri SD. Laptopul dispune și de o unitate de citire și scriere DVD RW.

Conectivitatea laptopului este ridicată, acesta beneficiind de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI și VGA. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule, asigurând o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • HDD de 1TB

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Acer Aspire E1-530-21174G1TBMnrr este un laptop fără prea mari pretenții, dar care se va potrivi de minune unui elev sau student.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.