Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk – te pregătește de școală

Aproximativ o lună ne mai desparte de începerea anului școlar și cu siguranță ți-ai dori să îi oferi copilului tău un laptop care să îl ajute în realizarea proiectelor școlare și totodată să îl pregătească pentru un viitor glorios. Și nu, nu este nevoie să scoți din buzunar o sumă impresionantă. Un model care ar putea fi pe placul tău este laptopul Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk.  Are un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil având în vedere că se va descurca excelent pe partea office și multimedia.

Laptopul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Deși vorbim de un model din gama low-budget, nu ai cum să nu remarci aspectul său simplu, dar de bun gust. Carcasa este realizată dintr-un plastic negru, ce pune în evidență logo-ul producătorului și de îndată ce o deschizi, poți remarca faptul că device-ul dispune de o tastatură de tip chiclet, cu taste silențioase și bine distanțate, astfel încât să nu mai apară greșeli în timpul tastării, așa cum se întâmpla în cazul modelelor clasice. Observ că tastatura este una completă, ceea ce înseamnă că îți facilitează munca de tip office.

Autonomia sa ajunge până la 6 ore de lucru, suficient încât să nu stai tot timpul cu grija că te-ar putea lăsa bateria. Greutatea sa atinge 2,35 kg, ceea ce presupune că îl vei putea strecura în geantă atât când pleci în vacanță, cât și când pleci la școală.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior laptopul Acer vine echipat cu un procesor Intel Celeron Quad ore, model N3520, realizat pe arhitectura de 22 nm, tactat la o frecvență de 2,1 GHz, cu un cache de 2048 KB. Puterea procesorului este întregită de placa video integrată Intel HD Graphics, ce recomandă laptopul îndeosebi pentru activitățile office și multimedia. În ceea ce privește gamingul, recomand modelele cu placă video dedicată, mai ales că jocurile cele mai interesante folosesc o grafică avansată.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk poate suferi un upgrade de până la 8 GB în cazul în care vi se pare totuși insuficient, deși pentru un elev cei 4 GB din dotare sunt mai mult decât suficienți. Surprinzător hard disk-ul are o capacitate de stocare destul de generoasă, de 750 GB, asigurând spațiul necesar pentru poze, filmulețe sau orice alte fișiere ai avea.

Display-ul este un LCD LED cu o diagonală standard de 15,6 inch și o rezoluție HD, ce oferă utilizatorului imagini clare și naturale. Ca și caracteristică aparte, ecranul este de tip Glare, adică mai pe înțelesul tuturor, laptopul nu poate fi folosit în exterior atunci când soarele este puternic, deoarece lumina se reflectă în display și nu vei vedea mai nimic.

Pe partea de porturi și multimedia laptopul dispune de cam tot ceea ce un utilizator uzual ar putea avea nevoie, mai exact de: un DVD RW, un cititor de carduri SD, o cameră WEB Acer Crystal Eye HD, HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA – pentru a lucra mai eficient îți permite să conectezi un monitor extern și bluetooth 4.0. Sonorizarea este întreținută de cele două difuzoare stereo, ce încorporează tehnologia High Definition Audio, tehnologie ce are grijă să îți încânte auzul cu melodiile preferate, iar filmele vor deveni o adevărată plăcere pentru tine.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • portabil,
  • tastatură chiclet,
  • bluetooth,
  • autonomie mare

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Acer Aspire E1-510-35204G75Mnkk este un laptop cu un preț accesibil, ce îți oferă posibilitatea de a desfășura activitățile office fără o investiție prea mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.