Acer Aspire E1-510-28204G50Mnkk – laptopul potrivit pentru o activitate office

Te gândești să îi asiguri copilului tău toate condițiile pentru ca mâine să aibă un viitor sigur, pentru ca mâine să ajungă un om al performanței într-un anumit domeniu, dar totuși nu-ți permiți să îi cumperi un laptop cu foarte multe funcții? Nu-i nimic, pentru început un model precum Acer Aspire E1-510-28204G50Mnkk este destul de bun pentru un adolescent ce vrea să învețe. Are un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl face destul de accesibil pentru oricine.

În ceea ce privește designul vorbim de un model plăcut, simplu, dar elegant, realizat dintr-un plastic mat, ce împiedică amprentele să se imprime pe carcasă. Odată ridicată clapeta dăm peste o tastatură completă, de tip chiclet la interior, ce asigură o tastare plăcută și destul de silențioasă. Pare destul de bine închegat, ceea ce sugerează durabilitate și rezistență. De asemeni este și portabil, cântărește numai 2,35 kg, permițându-vă să îl luați oriunde vă deplasați. Autonomia sa ajunge până la 4 ore, asigurând utilizatorului suficient timp de lucru fără a fi conectat la priză.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-510-28204G50Mnkk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Acer este animat la interior de un procesor Intel Celeron Dual Core, un model N2820, cu 2 nuclee, ce rulează la o frecvență de 2,1 GHz. În completarea motorizării, vine și placa video integrată, un model Intel HD Graphics, ce face ca laptopul să fie ideal pentru activitățile office și multimedia și mai puțin potrivit pentru jocuri. De regulă pentru gaming este nevoie de un procesor mult mai puternic și de o placă video dedicată pentru a face față graficii destul de avansate.

Memoria RAM este suficientă pentru o utilizare decentă, dar este bine de știut că în momentul în care cei 4GB DDR 3 nu vă vor mai ajunge, puteți opta pentru un upgrade de până la 8 GB, prin simpla înlocuire a slotului liber. În ceea ce privește capacitatea hard disk-ului, laptopul asigură 500 GB, suficient pentru stocarea de poze, filmulețe și alte fișiere. Dar totuși dacă simțiți să nu vă ajung cei cu care vine din dotare, puteți alege să urcați in cloud orice tip de fișier doriți.

La capitolul conectivitate, putem observa că laptopul stă destul de bine, mai precis vine cu: HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0(pentru un transfer de date mult mai rapid), VGA(pentru a conecta un monitor), DVD RW, cititor de carduri SD, bluetooth și un sistem audio High Definition Audio, ce redă un sunet bogat, clar și plăcut.

Displayul este cel clasic, întâlnit la modelele Acer, 15,6 inch, cu rezoluție HD, doar că acesta este un model lucios, ce împiedică utilizarea laptopului în exterior, atunci când lumina este prea puternică. Nu de alta dar se va reflecta în ecran și practic nu veți mai vedea nimic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ieftin,
  • USB 3.0,
  • bluetooth

Contra:

  • la un asemenea preț nu știu dacă putem cere mai mult

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Acer Aspire E1-510-28204G50Mnkk este un laptop destul de ieftin, ce poate fi o opțiune ideală de început, pentru cei ce aspiră la ceva mai bun de la viață.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.