5 Gadgeturi cool pentru vacanță – Gc 25$ ep.5

O nouă lună, un nou episod cu Gadgeturi cool sub 25$. Dacă tot bate la ușă vacanța de 1 Mai, de data aceasta am ales 5 Gadgeturi pentru vacanță, pe care să le strecori cu ușurință în bagaje.

1. Atunci când pleci în vacanță este bine să ai întotdeauna la îndemână un acumulator extern, iar noi am ales unul cu încărcare solară, Powerzilla de 5000 mAh. Nu de alta, dar dacă mergi la plajă sau în drumeții, îți va prinde bine să o ai la îndemână atunci când te lasă bateria telefonului și nu ai nicio altă sursă de alimentare electrică. O expui la soare și în câteva ore va înmagazina suficientă energie pentru a asigura câteva ore de autonomie telefonului tău. Încărcarea solară este destul de lentă, aproximativ 15 ore, în condiții meteo optime. Bateria ce are un preț de 90 lei, este o construcție solidă, dotată cu un panou monocristalin, capabil să încarce device-urile cu 2A, în cazul în care acestea suportă Fast Charge.

powerzilla-baterie-solara

Vezi în magazin

2. Al doilea device din lista noastră este o boxă wireless cu bluetooth de la Philips. Nu te gândi că vei da petreceri cu ea, ci mai degrabă este potrivită pentru drumeții, în cazul în care vrei să auzi și ceva muzică pe fundal. Puterea ei este de 2W, iar autonomia ajunge până la 6 ore. Boxa de 100 lei este micuță, compactă și își găsește cu ușurință loc în rucsac.

boxa-portabila-philips

Vezi în magazin

3. Cel de-al treilea gadget este pentru cei cărora le place să filmeze și să surprindă cât mai multe cadre spectaculoase atunci când pleacă în vacanță. Vorbim de un minitrepied Manfrotto Pixi, capabil să susțină nu doar un smartphone sau o cameră de acțiune, ci și un DSLR sau un mirorless. Condiția de bază este ca greutatea echipamentului să nu depășească 1 kg. Trepiedul este bine construit, picioarele sunt dintr-un cauciuc ce îl ajută să se fixeze bine chiar și pe suprafețele lucioase. Greutatea lui este destul de mică, ceea ce-l face un companion potrivit pentru micile aventuri. Gadget-ul sub 100 de lei, este potrivit pentru selfie-uri, vloguri, fotografii de grup sau timelapsuri.

manfrotto-pixi

Vezi în magazin

4. Locul 4 este ocupat de un device pentru timelapsuri în mișcare. Myrmica 360tl poate fi folosit pentru a crea timelapsuri de 90 de grade în 15 minute, de 180 de grade în 30 minute, de 270 grade în 45 minute sau de 360 grade în 60 minute. Aduce cu un timer de bucătărie, ba chiar are și o sonerie ce te avertizează când mai sunt 3 minute până la încheierea timpului setat. Poate fi folosit atât cu o cameră de acțiune, cât și cu un telefon sau un DSLR, iar prețul său este de 25$.

myrmica360tl

Vezi în magazin

5. Nu uita și de cablul de date atunci când pleci în concediu, iar noi îți propunem un cablu versatil, capabil să încarce atât un iPhone, cât și un dispozitiv cu port micro USB. Rock R1 este un cablu foarte calitativ, de 7 $, cu două capete metalice, unul cu port USB A și unul cu port 2 în 1, care introdus cu fața lightning în jos va încărca un iPhone și introdus invers încarcă dispozitivele cu port micro USB.

cablu-date-rock-r1

Vezi în magazin

Aceasta a fost selecția noastră de gadgeturi cool pentru vacanță, din episodul de astăzi. În comentarii ne poți spune dacă tu folosești alte gadgeturi interesante atunci când pleci în concediu, poate ne dai și nouă idei pentru următoarele destinații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.