Zanussi ZRB33100WA – combina frigorifică avantajoasă cu capacitate mare

Pentru o combină frigorifică, unul dintre elementele cele mai importante este capacitatea de depozitare. Atractivitatea crește apoi proporțional cu asocierea unor tehnologii de calitate, a unui consum bun și a unui preț accesibil. Combina frigorifică Zanussi ZRB33100WA este una care bifează toate cele spuse anterior, fiind un model cu un raport calitate-preț foarte bun. Modelul  poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl face foarte atractiv. Punctele forte ale combinei sunt capacitatea mare de depozitare, consumul redus și sistemul automat pentru decongelarea frigiderului.  În concluzie, combina este una care oferă suficiente argumente de achiziție. Modelul este ideal pentru familiile aflate în căutarea unei  combine noi, care să ofere o calitate bună în timp ce își păstrează un preț accesibil.

Designul combinei inspiră calitate și eleganță. Modelul este împărțit în două părți din punct de vedere cromatic prin intermediul mânerelor orizontale încorporate, de culoare gri. Acestea oferă un contrast plăcut față de restul combinei care rămâne alb. Logo-ul Zanussi este plasat în partea superioară a combinei și este încadrat într-un pătrat negru. Cele două părți cromatice corespund, bineînțeles, frigiderului și congelatorului. Frigiderul se află în partea de sus a combinei, iar congelatorul în partea de jos. Deschiderea standard se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile, iar direcția de deschidere se poate schimba datorită balamalelor mobile.

Poze cu combina frigorifică Zanussi ZRB33100WA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are dimensiunile de 175 x 59 x 63 cm, fiind de remarcat că este mai puțin înaltă față de alte modele. În ciuda acestui lucru, combina are o capacitate de 309 litri, fiind destul de încăpătoare pentru a face față unei familii numeroase. Piciorușele sunt reglabile, așa că aceasta poate fi mutată și poziționată ușor.

Frigiderul are o capacitate de 198 de litri. Acesta este organizat în 3 compartimente generoase și are și 2 compartimente pentru fructe și legume. Rafturile de sticlă sunt prevăzute cu margini de plastic pentru protecție. Ușa frigiderului este prevăzută cu 3 suporturi care permit depozitarea de sticle și recipiente de diferite dimensiuni, precum cutiile de suc sau de lapte, borcanele de dulceață, cutiile de ketchup etc. Sistemul de dezghețare al frigiderului este automat, ceea  ce se dovedește a fi util pentru cumpărător, întrucât nu mai trebuie să facă asta manual. Frigiderul oferă drept accesorii suporturi pentru ouă și sticle. Frigiderul este iluminat interior prin LED-uri, acestea asigurând o intensitate mai bună și, în același timp, un consum mai mic de energie.

Congelatorul are o capacitate de 111 de litri. Acesta este organizat în 3 compartimente spațioase din plastic transparent.  Compartimentul central este cel mai încăpător. Puterea de congelare este de 4 kg în 24 de ore. Sistemul de congelare este Static Low Frost.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având astfel un consum redus. Consumul anual este de doar 297 kWh.

Zanussi ZRB33100WA este o combină foarte silențioasă, de-abia făcându-și simțită prezența. Combina are un nivel de zgomot de doar 40 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate mare

Contra:

  • nu are sistem de răcire No Frost,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Zanussi ZRB33100WA este o combină frigorifică cu o capacitate destul de mare, ce se potrivește unei familii numeroase, ce nu își permite să aloce o sumă prea mare pentru o astfel de achiziție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.