X-Bee Drone 3.1 – o dronă jucăușă

Indiferent de vârstă, cu toții păstrăm într-un colț al sufletului copilul inocent, căruia îi place să se distreze, să râdă cu gura până la urechi și să se joace. Iar gadgeturile se dovedesc a fi ”jucăriile” ideale pentru adolescenți și pentru adulți.

De exemplu X-Bee Drone 3.1 de la Overmax este perfectă pentru cei ce își doresc să piloteze o dronă, pentru amatorii de distracție sau de ce nu, ar putea fi un început bun pentru cei ce se gândesc ca pe viitor să piloteze o dronă profesională.

Este mică, compactă, extrem de jucăușă și poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 399 lei, din magazinele Selgros. Drona este realizată dintr-un plastic calitativ și este disponibilă în mai multe combinații de nuanțe, potrivită pentru toate gusturile. Noi ne-am distrat zilele acestea cu modelul alb, accesorizat cu mici detalii negre, ce creează un contrast foarte plăcut.

Trebuie să recunosc, în realitate drona este mult mai frumușică decât mi-am imaginat. Dimensiunile de 34 x 34 x 9 cm o fac ideală pentru a fi utilizată atât la interior, cât și la exterior. Vine la pachet cu 12 elicii, astfel încât distracția să fie asigurată o bună bucată de vreme. Totodată vei mai găsi în cutie și o pereche de protecții pentru elicii, astfel încât pilotarea quadcopterului să fie cât mai ”safe”. Cred că s-au inventat pentru mine protecțiile acestea, știau că o să o bușesc destul de des și nu voiau să-mi stric cheful.

Deși vorbim de o dronă cu un preț decent, producătorul nu uită că autonomia este un factor extrem de important pentru o doză bună de distracție și pe lângă bateria dronei de 700 mAh, mai oferă încă două de rezervă. Asta înseamnă peste 20 de minute de pilotare. Gadgetul poate fi controlat de la o distanță de până la 100 m.

Dar acesta nu este singurul aspect prin care X-Bee Drone 3.1 surprinde în mod plăcut. Având în vedere că vorbim de un quadcopter pentru divertisment, acesta vine la pachet și cu o cameră video de 2 MP, ce filmează HD. Cardul micro SD de 2 GB este suficient pentru scurte filmări sau pentru câteva cadre surprinse în timpul zborurilor.

Drona este destul de stabilă, iar pilotarea ei se face cu ajutorul unui controler, ce include două joystick-uri și câteva butoane, ce te vor ajuta să o calibrezi sau să faci mici cascadorii(ex. rotiri la 360 de grade).

În concluzie, X-Bee Drone 3.1 este un mijloc de divertisment excelent pentru cei ce nu au uitat să fie copii. Eu una sigur nu am uitat :-)

Un comentariu

  1. Bună ziua! Mulțumim pentru informații. Foarte urile. Atenție! Pluralul de la elice este… elice, nu elicii. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.