Whirlpool WTV4597NFCIX – frigiderul premium

Whirlpool WTV4597NFCIX este un frigider cu două uși foarte elegant, potrivit pentru familiile care preferă un astfel de aparat în locul unei combine frigorifice. Modelul se remarcă în fața celorlalte prin calitatea premium transpusă atât asupra designului, cât și asupra performanțelor tehnice și poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2799 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 95 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă prin designul minimalist alcătuit în totalitate din inox, capacitatea mare de depozitare, tehnologiile de răcire performanțe și funcțiile speciale antibacteriene. Nu în ultimul rând, consumul este unul redus.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Vorbim așadar de un model cu un design alcătuit în totalitate din inox. Stilul minimalist al acestuia este susținut de liniile fine și aspectul perfect ermetic. În plus, ecranul LED care facilitează controlul electronic adaugă o notă foarte modernă. Frigiderul are congelatorul situat în partea de sus. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Deschiderea ușilor se face spre dreapta. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri, acestea fiind economice și mai practice, asigurând o lumină mai puternică.

Poze cu frigiderul Whirlpool WTV4597NFCIX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are dimensiunile de 189.5 x 71 x 71.5 cm, fiind unul destul de încăpător. Capacitatea totală de depozitare este de 450 de litri, aceasta fiind suficientă pentru o familie numeroasă.

Frigiderul are o capacitate impresionantă de 341 de litri și este organizat în 4 rafturi din sticlă rezistentă. Pe ușă sunt disponibile 2 suporturi. Există suplimentar și un suport special pentru sticle. Compartimentele pentru fructe și legume sunt foarte spațioase și sunt plasate în partea de jos a frigiderului. Frigiderul beneficiază de un sistem semi-automat de dezghețare care face curățarea mult mai ușoară.

Congelatorul are o capacitate de 109 de litri și este organizat în 3 zone separate prin 2 rafturi din sârmă. Capacitatea de congelare este de 12 kg în 24 de ore, randamentul fiind unul excelent pentru un astfel de aparat. Congelatorul beneficiază de tehnologia No Frost, dezghețarea făcându-se astfel automat. Este disponibilă și o funcție de super-congelare.

La nivelul dotărilor tehnice, combina are un compresor și folosește un sistem static de răcire. Modelul se încadrează în clasa climatică N‐T‐EN153 și folosește agentul de răcire R600a. Tehnologia cu Al Șaselea Simț asigură o umiditate la nivel optim și menține alimentele proaspete până la 4 ori mai mult timp. Răcirea se face prin curenți de aer ventilați datorită tehnologiei Multiflow. În acest fel temperatura este uniformă și constantă în întreg interiorul. În plus, împreună cu Microban, Whirlpool a implementat un sistem antibacterian de filtrare a aerului care îndepărtează mucegaiul și bacteriile, precum și mirosurile neplăcute.

În ceea ce privește consumul, Whirlpool WTV4597NFCIX se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul este unul redus. Astfel, într-o zi sunt consumați 1.09 kwh, iar anual sunt consumați 386 kwh.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 42 dB.

Autonomia fără curent este de 12 ore, în acest interval temperatura fiind conservată, iar frigiderul funcționând în mod obișnuit. Sunt eliminate astfel situațiile neplăcute provocate de penele de curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST
  • capacitate generoasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Perforamnțe

Whirlpool WTV4597NFCIX este un frigider cu un design rafinat, elegant, ce vine în întâmpinarea utilizatorilor cu o capacitate extrem de generoasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.