Whirlpool WBE3714W – combina frigorifică ieftină și cu capacitate mare

Whirlpool WBE3714W este un model care atrage foarte mult întrucât îmbină caracteristici de succes: o capacitate mare de depozitare distribuită echilibrat între frigider și congelator, un consum redus și un preț accesibil. Astfel, acesta măsoară 200 x 59.5 x 64 cm, fiind unul dintre modelele cele mai înalte.Combina frigorifică Whirlpool poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun raportat la ceea ce oferă la schimb. Modelul se remarcă, în primul rând, printr-o capacitate mare de depozitare distribuită echilibrat și asupra congelatorului, iar apoi prin calitatea și flexibilitatea organizării interioare, sistemul semi-automat de dezghețare al frigiderului și consumul energetic redus. Punctul slab principal este reprezentat de lipsa unei tehnologii care să reducă formarea de gheață și să ajute la dezghețarea congelatorului dar, după cum am spus și anterior, acest lucru ar fi crescut cu siguranță prețul.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul modelului este unul simplu, dar care inspiră stabilitate și încredere. Carcasa este albă în întregime, singurele detalii remarcate fiind mânerele verticale argintii și logo-ul metalic Whirlpool inscripționat în partea de sus. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă. Poate cel mai mare impact asupra utilizatorului îl au dimensiunile aparatului.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE3714W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La asemenea dimensiuni, capacitatea este și ea ridicată. Mai exact, combina are un volum net total de 368 de litri, dintre care 255 sunt atribuiți frigiderului, iar 113 litri congelatorului.

Frigiderul este organizat in interior pe 5 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt reglabile pe înălțime, permițând astfel personalizarea spațiului în funcție de necesitate. Compartimentul pentru fructe și legume se află în partea de jos a frigiderului. Pe ușă sunt disponibile 4 suporturi de diferite înălțimi. Este de apreciat faptul că frigiderul beneficiază de un sistem de dezghețare semi-automat. Prin urmare, formarea de gheață este redusă considerabil, iar curaţarea aparatului este mai ușoară.

În cazul congelatorului este de remarcat, în primul rând, capacitatea ridicată față de alte modele. Astfel, congelatorul XXL este organizat în 3 sertare generoase. Dintre acestea, cel central este mai spațios și poate depozita alimente și recipiente de dimensiuni mai mari. Este disponibilă și o tavă pentru gheață. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4.5 kg în 24 de ore. Din păcate, congelatorul nu beneficiază de o tehnologie de dezghețare nici măcar semi-automată, dar trebuie să recunoaștem că acest lucru este rar printre modelele accesibile. Sistemul de dezghețare este manual, utilizatorul trebuind să repete acest proces de câteva ori pe an.

La nivel  tehnic, Whirlpool WBE3714W are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Modelul se încadrează în clasa climatică N-ST și este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 39 dB.

În ciuda faptului că este mare, combina are un consum energetic destul de redus. Acest lucru este posibil datorită încadrării în clasa de eficiență energetică A+. Consumul anual este de doar 303 kWh. Ar mai fi de adăugat aici faptul că modelul are o autonomie fără curent de 24 de ore, adică în acest timp va funcționa la fel ca și cum ar fi alimentat la priză și va păstra alimentele în siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitatea foarte generoasă,
  • design elegant

Contra:

  • nu este echipat cu tehnologia No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE3714W este o combină frigorifică cu o capacitate extrem de mare, ce afișează un design elegant și destul de simplist.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.