Whirlpool WBE3714TS – combina frigorifică cu capacitate generoasă

Pentru cei care își doresc o combină frigorifică modernă și accesibilă, care să îmbine în mod optim dotările tehnice și designul, modelul Whirlpool WBE3714TS este unul care merită toată atenția. Whirlpool este un producător renumit pe piață, așa că modelul se bucură de la început de încrederea oferită de brand. Poate fi găsită la un preț de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat). Dacă avem în vedere designul calitativ, capacitatea mare de depozitare atât pentru frigider, cât și pentru congelator, sistemul automat de dezghețare pentru frigider și consumul redus de energie, prețul este unul bun. Punctul slab principal este reprezentat de lipsa unei tehnologii pentru îndepărtarea gheței din congelator. Per ansamblu, însă, modelul este unul atractiv.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul modelului se remarcă printr-un aspect elegant și calitativ, fiind unul alcătuit din inox. Liniile sunt ferme, iar impresia oferită este de stabilitate. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale și sunt reversibile, făcând posibilă deschiderea pe partea dreaptă sau pe partea stângă, în funcție de necesitățile fiecărui loc. Logo-ul Whirlpool este poziționat discret în partea de sus a frigiderului. Modelul ocupă un spațiu de  207 x 64 x 71 cm, fiind unul dintre cele mai înalte de pe piață.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE3714TS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având în vedere dimensiunile, era de așteptat ca modelul să fie unul foarte încăpător. Astfel, volumul net total este de 368 litri. Capacitatea de depozitare este una mai mult decât suficientă pentru o familie chiar numeroasă.

Frigiderul are o capacitate de 255 de litri și este organizat în 5 rafturi spațioase alcătuite din sticlă rezistentă. Pe ușă se găsesc 4 suporturi de diferite înălțimi, care permit depozitarea recipientelor de diferite dimensiuni. În partea de jos a frigiderului este disponibil un compartiment special pentru legume și fructe. Interiorul este iluminat. Frigiderul beneficiază de un sistem automat de dezghețare care împiedică formarea de gheață și face astfel curățarea mult mai ușoară. În același timp, alimentele se mențin proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

De partea cealaltă, congelatorul are o capacitate de 113 litri, fiind unul dintre cele mai generoase. Acesta este organizat în 3 compartimente alcătuite din plastic transparent. Sertarul central este mai mare, putând depozita chiar și recipiente mari de tipul cutiilor de înghețată voluminoase. Sertarele permit o deschidere completă și accesul rapid și ușor la alimente. Capacitatea de congelare este de 4.5 kg în 24 de ore. Congelatorul are un sistem de dezghețare manual, utilizatorul fiind nevoit să realizeze acest proces de câteva ori pe an.

La nivelul dotărilor tehnice, combina frigorifică are un singur compresor, se încadrează în clasa climatică N-ST și folosește agentul de răcire R600a. Modelul este unul silențios, atingând un nivel de zgomot de doar 39 dB și nederanjând absolut deloc.

Whirlpool WBE3714TS se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având astfel un consum redus de curent electric. Consumul pentru 24 de ore este de 0.830 kWh, iar cel anual este de 308 kWh. În cazul unor pene de curent sau defecțiuni la panoul electric, aparatul poate păstra alimentele în siguranță timp de până la 24 de ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitatea foarte generoasă,
  • design din inox

Contra:

  • sistemul de dezghețare al congelatorului este manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE3714TS este o combină frigorifică cu design din inox și o capacitate generoasă, potrivită îndeosebi familiilor cu mulți membri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.