Whirlpool WBE3416W – combina frigorifică pregătită pentru sărbători

Pe timp de iarnă, capacitatea de depozitare a combinei frigorifice se dovedește importantă întrucât, în apropierea sărbătorilor, mâncărurile au rolul principal. Întrucât anotimpul rece bate la geam, prezentăm astăzi o combină frigorifică accesibilă care se remarcă, în primul rând, printr-o capacitate de depozitare foarte mare. Combina frigorifică Whirlpool WBE3416W poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este astfel, unul foarte bun. Punctele forte ale combinei sunt capacitatea mare de depozitare care se dovedește utilă atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară, și consumul redus.

Punctul în minus este reprezentat de faptul că nici frigiderul și nici congelatorul nu beneficiază de funcții pentru dezghețare automată, lăsând astfel cumpărătorul să realizeze manual acest lucru. Per ansamblu, însă, combina este foarte atractivă și își merită locul în orice bucătărie.

Designul combinei este unul simplu, dar care oferă impresia de calitate. Combina este disponibilă pe alb și este prevăzută cu mânere verticale argintii. Deschiderea ușilor se face spre dreapta. Dimensiunile combinei sunt de 187.5 x 59.5 x 64, remarcându-se faptul că aceasta este destul de mare. Picioarele din față sunt reglabile, așa că mutarea este mai ușor de realizat.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE3416W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de 338 de litri, fiind una dintre cele mai încăpătoare de pe piață. După modelul standard, în partea de sus a acesteia întâlnim frigiderul, iar în partea de jos congelatorul.

Frigiderul are o capacitate de 225 de litri. Acesta este organizat în 4 rafturi din sticlă rezistentă și dispune și de un compartiment spațios din plastic pentru fructe și legume. Pe ușa frigiderului se găsesc 4 rafturi care permit depozitarea sticlelor și recipientelor de diferite mărimi. Frigiderul dispune de iluminare interioară. Sistemul de dezghețare al frigiderului este semi-automat, oferind astfel o mână de ajutor cumpărătorului.

Congelatorul are o capacitate de 113 litri. Acesta este organizat în 3 compartimente spațioase din plastic transparent. Sistemul de dezghețare este manual. Capacitatea de congelare este de 4.5 kg în 24 de ore. Este disponibilă, însă, și o funcție de super-congelare. Congelatorul se va dovedi, astfel, util pentru păstrarea în siguranță a cărnii și produselor ce au nevoie de astfel de păstrare la rece.

Whirlpool WBE3416W are un compresor și se încadrează în clasa climatică N-ST. Agentul de răcire folosit este R600a. Termostatul este reglabil.

La nivelul consumului, este de remarcat faptul că aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum scăzut. Consumul energetic anual este de 308 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 24 de ore, păstrând în siguranță alimentele în cazul unei pene de curent sau defecțiuni electrice.

Nivelul de zgomot este de doar 39 dB, aparatul fiind unul foarte silențios.

Combina are o garanție de 24 de luni. Majoritatea magazinelor oferă, opțional, posibilitatea extinderii garanției, așa că, dacă vrei să asiguri combina pentru o perioadă mai îndelungată, merită să întrebi dacă serviciul este disponibil și în magazinul tău.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • nu are sistem de răcire No Frost,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE3416W este o combină frigorifică cu un preț rezonabil, dar și cu o capacitate destul de mare, ceea ce o face potrivită pentru o familie numeroasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.