Whirlpool WBE3414TS – combina frigorifică Technosteel

Seria de combine Technosteel de la Whirlpool se remarcă printr-un design calitativ din inox, îmbinat perfect cu dotările tehnice și performanțele energetice, astfel încât rezultatul să fie unul atractiv pentru orice cumpărător. Din această serie face parte și Whirlpool WBE3414TS, un model destul de accesibil pentru ceea ce știe să facă. Poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun dacă ne gândim la beneficiile oferite. Astfel, modelul se remarcă mai ales prin capacitatea mare de depozitare distribuită echilibrat și spre congelator, prin sistemul semi-automat de dezghețare al frigiderului și consumul energetic redus. Punctul slab principal este reprezentat de lipsa unei tehnologii care să împiedice sau să reducă formarea de gheață în interiorul congelatorului, dar acest lucru ar fi crescut și prețul. Per ansamblu, modelul este unul echilibrat și oferă o serie întreagă de argumente de cumpărare valide.

Combina frigorifică mai poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Acesta are un design care se remarcă prin liniile ferme și stabilitate. Combina este alcătuită în totalitate din inox. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere mai ușoară. Deschiderea se face spre partea dreaptă. Picioarele din față sunt reglabile. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 64 x 187.5 cm.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE3414TS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de depozitare este una generoasă, ideală pentru o familie numeroasă sau pentru perioadele de sărbătoare când trebuie depozitate cantități mult mai mari de alimente. Capacitatea totală este de 338 de litri.

Frigiderul are un volum net de 225 de litri și este organizat în interior pe 4 rafturi din sticlă rezistentă. Dintre acestea, 3 sunt reglabile pe înălțime și permit personalizarea spațiului în funcție de dimensiunile recipientelor și alimentelor depozitate. Compartimentul pentru fructe și legume este spațios și se află în partea de jos a frigiderului. Pe ușă sunt disponibile 3 suporturi de diferite înălțimi. Frigiderul beneficiază de iluminare interioară și de un sistem de dezghețare semi-automată. Prin urmare, formarea de gheață este menținută la un nivel minim, iar curățarea este mai ușoară.

Congelatorul are o capacitate de depozitare XXL de 113 de litri. Acesta este organizat în 3 sertare generoase din plastic transparent rezistent. Dintre acestea, sertarul central este cel mai mare și poate depozita alimente și recipiente mai voluminoase. Este disponibilă și o tavă pentru gheață. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4.5 kg în 24 de ore. Din păcate, congelatorul nu beneficiază de o tehnologie de dezghețare, așa că acest proces trebuie realizat manual cam de 2 ori pe an.

La nivel tehnic, modelul are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Whirlpool WBE3414TS se încadrează în clasa climatică N-ST și este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 39 dB. Congelatorul beneficiază de un sistem de scurgere pentru apa frontală. Pentru răcire este folosit sistemul static Direct Cooling.

Combina are un consum energetic redus datorită încadrării în clasa de eficiență energetică A+. Consumul anual este de doar 308 kWh. Modelul are o autonomie fără curent de 24 de ore, în acest timp funcționând la fel ca și cum ar fi alimentat de la priză și păstrând alimentele în siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design modern,
  • capacitate mare

Contra:

  • lipsește tehnologia No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE3414TS este o combină frigorifică eleganță, suficient de spațioasă încât să se potrivească unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.