Whirlpool WBE3411A+W – combina frigorifică accesibilă cu congelator XXL

Dacă îți dorești o combină frigorifică nouă și ești mare iubitor de înghețată sau, pur și simplu, ai nevoie de un spațiu mai mare pentru congelator, atunci modelul Whirlpool WBE3411A+W ar putea fi cel potrivit pentru tine. Combina frigorifică poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte accesibil pentru ceea ce oferă la schimb. Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 46 de lei. Punctele forte ale aparatului sunt capacitatea mare de depozitare a congelatorului, sistemul semiautomat de dezghețare a frigiderului și consumul redus de energie. Punctul ceva mai slab este reprezentat de lipsa unui sistem de reducere a formării de gheață sau de dezghețare automată și pentru congelator.

Designul său îmbină liniile ferme cu cele rotunjite, rezultatul fiind unul atractiv. Carcasa este complet albă, iar ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Ușa superioară are marginile ușor rotunjite și adăpostește și logo-ul Whirlpool în partea de sus. Ușile se deschid spre dreapta în mod standard, iar datorită balamalelor reversibile sensul se poate schimba pe cealaltă parte dacă este necesar. Interiorul beneficiază de iluminare interioară. Dimensiunile sunt de 189.5 x 59.5 x 64 cm, iar capacitatea totală de depozitare este de 338 de litri.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE3411A+W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aruncând o privire în interior observăm că frigiderul este prevăzut cu 4 rafturi ajustabile din sticlă rezistentă. Capacitatea frigiderului este de 225 de litri. În partea de jos acesta este prevăzut cu un compartiment generos pentru fructe și legume. Ușa este prevăzută cu 3 rafturi de diferite înălțimi pe care pot fi depozitate diferite recipiente. Există și un suport pentru ouă. Frigiderul este dotat cu un sistem semiautomat de dezghețare, reducând astfel formarea de gheață și fiind mai ușor de îngrijit.

Congelatorul are o capacitate de 113 litri, fiind unul XXL. Acesta este organizat în 3 sertare din plastic transparent rezistent. Sertarul central este cel mai încăpător. Datorită dimensiunilor, în congelator vor încăpea cutii mari de înghețată și cantități mai mari de alimente. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4.5 kg în 24 de ore. Sistemul de dezghețare este manual, fiind necesar să se decongeleze cam o dată la jumătate de an. Congelatorul este însoțit de o tavă pentru gheață.

La nivel  tehnic, modelul are un compresor și se încadrează în clasa climatică N-ST. Substanța folosită pentru răcire este R600a.

Consumul energetic reprezintă un aspect important pentru orice aparat electrocasnic, iar în acest caz aparatul este foarte economic. Datorită faptului că se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, combina are un consum foarte redus. Consumul pentru 24 de ore este de 0.82 kWh, iar consumul anual este de doar 297 kWh. Pe termen lung, Whirlpool WBE3411A+W ajută foarte mult la economisire.

Nivelul de zgomot atinge un nivel de 39 dB, modelul fiind unul silențios. Perioada de conservare a temperaturii în cazul unei pene de curent este de 24 de ore, în acest timp alimentele fiind ținute în siguranță.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design plăcut,
  • spațios

Contra:

  • sistemul de dezghețare este manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE3411A+W este o combină frigorifică elegantă, cu un raport calitate - preț avantajos și totodată cu o capacitate destul de mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.