Whirlpool WBE3114W – combina frigorifică cu un congelator XXL

Problema combinelor accesibile este că, de obicei, au o capacitate de depozitare mică sau atribuie mult spațiu pentru frigider și lasă foarte puțin pentru congelator. Din fericire, există însă și modele care îmbină spațiul mai echilibrat, iar din această categorie se remarcă Whirlpool WBE3114W. Combina frigorifică poate fi găsită în magazinele la prețul de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil raportat la dotările acesteia. Mai mult, pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 42 de lei. Punctele forte ale aparatului sunt: capacitatea mare a congelatorului, existența sistemului semi-automat de dezghețare a frigiderului și consumul redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de faptul că nu a fost și congelatorul dotat măcar cu un sistem semi-automat la fel ca frigiderul, fiind necesară dezghețarea manuală periodică. Per ansamblu, însă, modelul este unul foarte atractiv.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul său inspiră robustețe și calitate, având liniile ferme. Carcasa este complet albă, iar ușile sunt prevăzute cu mânere verticale argintii. Logo-ul Whirlpool este plasat discret în partea de sus a ușii frigiderului. Ușile se deschid spre dreapta, iar interiorul beneficiază de iluminare interioară. Dimensiunile sunt de 175 x 59.5 x 64 cm, iar capacitatea totală de depozitare este de 307 litri.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE3114W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, frigiderul este prevăzut cu 3 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile, așa că pot fi reglate în funcție de înălțimea recipientelor depozitate.  Capacitatea frigiderului este de 194 de litri. În partea de jos este disponibil un compartiment generos pentru fructe și legume care este transparent și alcătuit dintr-un plastic de calitate. Ușa este prevăzută cu 3 rafturi de diferite înălțimi. Frigiderul beneficiază de un sistem de dezghețare semi-automat, ușurând astfel considerabil munca proprietarului. Astfel, formarea de gheață este redusă, iar curățarea și întreținerea sunt mai ușoare. Frigiderul vine însoțit de un suport pentru ouă.

Congelatorul are o capacitate de 113 litri. Acesta este organizat în 3 sertare, cel central fiind cel mai mare. Datorită capacității XXL a congelatorului, acesta va putea depozita cantități mai mari de alimente, dar și recipiente de dimensiuni mai mari fiind util atât în perioada sărbătorilor, cât și în perioada de vară când poate depozita cutii mari de înghețată. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4.5 kg în 24 de ore. Sistemul de dezghețare pentru congelator este manual, acest proces trebuind să fie realizat de cel puțin două ori pe an. Congelatorul are ca accesoriu o tavă pentru gheață.

La nivel  tehnic, modelul are un compresor și folosește agentul de răcire R600a.Whirlpool WBE3114W se încadrează în clasa climatică N-ST.

Un alt punct forte al combinei este consumul de energie. Astfel, aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are, prin urmare, un consum foarte redus. Consumul pentru 24 de ore este de 0.82 kWh, iar consumul anual este de doar 297 kWh. Modelul are o autonomie de 24 de ore fără curent electric, așa că va păstra alimentele în siguranță în acest timp, la fel ca și cum nu ar fi fost cazul unei defecțiuni sau pene de curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț decent,
  • elegantă

Contra:

  • sistemul de dezghețare al congelatorului este manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE3114W este o combină frigorifică cu o capacitate rezonabilă pentru o familie nu foarte numeroasă, ce nu este dispusă să aloce o sumă prea mare pentru o asemenea achiziție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.