Whirlpool WBE3111a+w – o combină frigorifică economică

Seria de combine frigorifice Whirlpool A+ este una dintre cele mai eficiente și mai economice, disponibile acum pe piata. Whirlpool WBE3111a+w este o combină care se remarcă prin volumul mare și raportul calitate-preț ridicat. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât rezonabil având în vedere volumul mare de depozitare.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul combinei este unul clasic, aceasta deosebindu-se totuși de modelele standard prin ușile reversibile și mânerul încorporat. Ușile reversibile fac posibilă deschiderea pe partea dreaptă sau pe partea stângă, în funcție de cum îşi doreşte fiecare. Combina este disponibilă pe culoarea alb. Dimensiunile de 177 x 59.5 x 64 cm și greutatea de 59 de kg încadrează combina în rândul celor mari. Având în vedere dimensiunile și greutatea, pentru a fi mutată mai ușor, combina este dotată cu picioare reglabile și roți în partea din spate.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE3111a+w

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool WBE3111a+w este alcătuită din două părți generoase, frigiderul și congelatorul fiind separate și cu volum mare de depozitare a alimentelor. Astfel, volumul net total este de 307 de litri. Din acesta, un volum de 194 de litri este dedicat frigiderului, iar un volum de 113 de litri congelatorului.

Frigiderul este situat în partea de sus a combinei, iar congelatorului îi este dedicată partea de jos. Frigiderul este organizat în 4 rafturi spațioase alcătuite din sticlă, 3 suporturi pe ușă, un compartiment special pentru legume și fructe, precum și un suport pentru ouă.  Interiorul frigiderului este astfel elegant, păstrându-și în același timp rezistența. Bineînțeles, frigiderul este și  iluminat interior.

De partea cealaltă, congelatorul are 3 compartimente generoase. Primul dintre acestea este dedicat congelării rapide, fiind ideal pentru perioada verii sau pentru petreceri. De asemenea, congelatorul  are o tavă pentru cuburi de gheață. Capacitatea de congelare este de 4 kg în 24 de ore și este una medie, în comparație cu alte aparate frigorifice ale concurenței. Congelatorul are mod de dezghețare manual, ceea ce înseamnă că va necesita mai mult timp din partea utilizatorului. De asemenea, curățarea frigiderului va fi necesară mai des întrucât frigiderul nu are funcții de protecție anti-îngheț.

La nivelul detaliilor tehnice, combina frigorifică are un singur compresor, ceea ce dermină și consumul redus. Consumul anual este de 284 kWh, iar cel zilnic este de 0.78 kWh. Prin urmare, combina se încadrează în clasa energetică A+.

Clasa climatică a combinei este N-ST, iar agentul de răcire utilizat este R600a. Un aspect important este silențiozitatea aparatului frigorific, nivelul de zgomot fiind de doar 39 db.

Termostatul aflat în interior reglează temperatura de răcire în funcție de timpul dorit de utilizator sau de cantitatea de alimente depozitată. Indicatorul de temperatură optimă folosește tehnologia Space4.

În caz de tulburări de funcționare, combina poate păstra alimentele în siguranță timp de până la 24 de ore. Deși nu beneficiază de control electronic sau funcții speciale pentru decongelare sau protecție împotriva înghețului în cazul frigiderului, aparatul este eficient și își merită banii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect plăcut,
  • spațios,
  • oferă autonomie de până la 24 ore,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE3411A+W este o combină frigorifică cu un raport calitate-preț ridicat, principalele atuuri fiind volumul mare de depozitare și consumul mic de energie electrică.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.