Whirlpool WBE 31162W – combina frigorifică A++

Consumul energetic reprezintă unul dintre elementele decisive la achiziția unei combine frigorifice, acesta ocupând un rol important pentru economisire. Modelul Whirlpool WBE 31162W este unul dintre cele mai economice de pe piață, păstrând în același timp alimentele în perfectă siguranță. Combina frigorifică Whirlpool poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat). Având un preț atât de redus, combina va fi cu siguranță pe placul persoanelor care vor să își înnoiască aparatura din bucătărie și au la dispoziție un buget redus. Punctele forte ale combinei sunt consumul redus și capacitatea destul de mare de depozitare. Punctul în minus este reprezentat de lipsa tehnologiei No Frost, dar aceasta ar fi ridicat prețul considerabil. Per ansamblu, însă, raportul calitate-preț este unul foarte bun, iar combina își merită locul în orice bucătărie.

Designul combinei este unul clasic, aceasta fiind disponibilă pe alb și având mânere verticale argintii. Logo-ul Whirlpool este poziționat în partea de sus a frigiderului, acesta fiind singurul element care rupe albul imaculat al ușii. Deschiderea se face spre dreapta. Dimensiunile combinei sunt de 175 x 59.5 x 64 cm, aceasta fiind ceva mai scundă decât restul modelelor. Cu toate acestea, capacitatea combinei este destul de mare, aceasta punând la dispoziția cumpărătorului un volum net de 303 litri.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBE 31162W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Urmând modelul standard, frigiderul se află în partea superioară, iar congelatorul în partea inferioară. Frigiderul are o capacitate de 194 de litri. Acesta este organizat pe 3 rafturi spațioase din sticlă rezistentă. Acestea au margini de plastic pentru o protecție suplimentară. Frigiderul este prevăzut cu un suport special pentru sticle, astfel încât băuturile să poată fi servite la o temperatură ideală în orice moment.

Ușa este prevăzută cu 3 rafturi care permit depozitarea unor recipiente de diferite mărimi, precum cutiile de lapte sau de suc, borcanele de dulceață etc. Frigiderul beneficiază de un sistem de dezghețare semi-automat, oferind o mână de ajutor cumpărătorului la curățare. Nu în ultimul rând, frigiderul beneficiază de iluminare interioară.

Congelatorul este împărțit în 3 compartimente din plastic transparent care permit accesul rapid la alimente. Din păcate, sistemul de dezghețare al congelatorului este în totalitate manual, așa că va fi nevoie de realizarea acestui proces periodic. Capacitatea de congelare este de 4.5 kg în 24 de ore.

Whirlpool WBE 31162W a fost dotată cu un compresor și are termostat reglabil. Agentul de răcire folosit este R600a.

După cum spuneam la început, punctul forte principal al combinei este consumul redus. Aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, fiind foarte ecologică. Consumul anual este de doar 231 kWh. Combina are o autonomie fără  curent de 24 de ore, așa că poate păstra în siguranță alimentele în cazul penelor de curent sau defecțiunilor electrice.

Combina are un nivel de zgomot foarte redus, de-abia făcându-și simțită prezența atunci când funcționează. Mai exact, nivelul de zgomot atinge valoarea de doar 39 dB.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • nu are sistem de răcire No Frost,
  • capacitatea nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Whirlpool WBE 31162W este o combină frigorifică potrivită familiilor mici, ce își doresc un produs calitativ, cu un preț rezonabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.