Whirlpool WBA3699NFCIX – combina frigorifică deosebită

Whirlpool se bucură de un nume cu autoritate pe piața de electrocasnice mari, iar acest lucru este pe deplin meritat. Aruncând o privire peste seria de aparate frigorifice a acestuia se remarcă din start atenția acordată atât designului, cât și performanței.  Un model interesant din această serie este și Whirlpool WBA3699NFCIX. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2949 lei (verifică preț actualizat)având un raport calitate-preț foarte bun. Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 100 de lei. Modelul se remarcă printr-un design foarte atractiv și de calitate superioară, existența unor tehnologii frigorifice performante precum Al Șaselea Simț, No Frost sau Multiflow, o capacitate destul de mare de depozitare și un consum redus de curent electric. Pachetul oferit este astfel unul dintre cele mai atractive.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Acesta are un design foarte modern, cu un grad ridicat de minimalism. Combina este alcătuită în totalitate din inox, având un aspect elegant. Ușile au mânere orizontale încorporate și accentuează impresia că închiderea se face perfect etanș. Deschiderea ușilor se face spre dreapta. Modelul are dimensiunile de 200 x 59.5 x 66 cm, fiind unul destul de înalt și impunător. Este de remarcat faptul că ușa frigiderului este dotată cu un ecran LED pentru controlul electronic al temperaturii și funcțiilor. Spre deosebire de cazurile obișnuite, ecranul este poziționat în partea de jos a ușii, aproape de mâner.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBA3699NFCIX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 344 de litri, fiind una destul de generoasă.

Frigiderul are o capacitate de 247 de litri și este organizat în 4 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile pe înălțime. Pe ușă sunt disponibile 4 suporturi de diferite înălțimi. Suportul superior este închis, fiind dispus cu un capac de plastic. Compartimentele pentru fructe și legume sunt foarte spațioase și oferă un nivel optim de păstrare a alimentelor. Datorită tehologiei cu Al Șaselea Simț umiditatea este optimă și permite o refrigerare care ține alimentele proaspete până la 4 ori mai mult timp. Frigiderul beneficiază de un sistem semi-automat de dezghețare care face curățarea mult mai ușoară.

Congelatorul are o capacitate de 97 de litri și este organizat în 3 compartimente încăpătoare alcătuite dintr-un plastic rezistent transparent. Capacitatea de congelare este de 12 kg în 24 de ore, având unul dintre cele mai bune randamente de pe piață. Congelatorul beneficiază de un sistem automat de dezghețare No Frost. Prin urmare formarea de gheață este eliminată complet.

La nivelul dotărilor tehnice, Whirlpool WBA3699NFCIX are un compresor și se încadrează în clasa climatică N‐T‐EN153. Datorită tehnologiei Multiflow răcirea se face prin curenți de aer ventilați, iar temperatura este aceeași în întreg interiorul.

În ceea ce privește consumul,  combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul este unul redus, valorile acestuia atingând 0.92 kwh pentru 24 de ore și 337 kwh anual.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 42 dB.

Aparatul are o autonomie fără curent de 12 ore, temperatura din interior fiind conservată pentru acest timp în cazul unor pene de curent sau defecțiuni la panoul electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • sistem de răcire congelator NO FROST
  • capacitate generoasă

Contra:

  • nu are sistem NO FROST de răcire și pentru frigidar

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool WBA3699NFCIX este o combină frigorifică elegantă, ce se potrivește unei bucătării moderne, dar și unui utilizator pretențios.

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.