Whirlpool WBA 3387 NFC IX 6th Sense Fresh Control – combină frigorifică elegantă

Combinele frigorifice au depășit de mult etapa în care toate arătau aproape la fel și designul nu reprezenta un criteriu de selecție. S-a ajuns astăzi chiar la extrema cealaltă, în care designul joacă un rol important și, de cele mai multe ori, reprezintă factorul de decizie. O combină cu personalitate este și Whirlpool WBA 3387 NFC IX 6th Sense Fresh Control. Prețul este de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), fiind un model cu un raport calitate-preț excelent.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex. 

Designul combinei este unul foarte modern, remarcându-se prin materialele de calitate și un grad ridicat de minimalism. Combina frigorifică este alcătuită dintr-un inox care nu păstrează amprentele și are un aspect perfect plat. Modelul Whirlpool are mânere orizontale încorporate și oferă impresia că are o închidere perfectă. Deschiderea ușilor se face spre dreapta. Având dimensiunile de 187.5 x 59.5 x 66 cm, combina este una medie.

Poze cu combina frigorifică Whirlpool WBA 3387 NFC IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate de 320 de litri, fiind una dintre cele mai generoase. În partea de sus a combinei se găsește frigiderul, iar în partea de jos congelatorul. Frigiderul are o capacitate de 223 de litri și este organizat în 4 rafturi și 4 suporturi pe ușă. Sistemul de dezghețare al frigiderului este semi-automat. Frigiderul beneficiază de iluminare interioară LED. Congelatorul are o capacitate de 97 de litri și este, la rândul său, organizat în 3 compartimente încăpătoare.

La nivelul dotărilor tehnice, combina are un compresor și un sistem de răcire static. Este de remarcat, în primul rând, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control. Aceasta menține umiditatea la un nivel de 70 – 85 % uniform în interiorul frigiderului și reface temperatura de cinci ori mai repede față de combinele obișnuite. Astfel, deschiderea ușii nu mai cauzează probleme. În plus, tehnologia asigură păstrarea alimentelor proaspete până la de patru ori mai mult.

Whirlpool WBA 3387 NFC IX mai beneficiază de funcția Multiflow datorită căreia răcirea se face prin curenți de aer ventilați. Temperatura și umiditatea sunt distribuite astfel uniform, nemaiexistând problema organizării alimentelor pe rafturile superioare pentru o păstrare mai eficientă. Acum toate alimentele sunt păstrate la fel de proaspete pentru o perioadă mai lungă.

Nu în ultimul rând, combina este dotată cu tehnologia No Frost de care beneficiază, din păcate, doar congelatorul. Aceasta elimină formarea de gheață și necesitatea dezghețării manuale, reducând munca utilizatorului la 0. Acesta va trebui, prin urmare, doar să curețe rafturile, un lucru ușor datorită materialelor din care sunt alcătuite. Este de ajuns, astfel, trecerea unei cârpe peste rafturile de sticlă sau peste capacele compartimentelor congelatorului.

Aparatul are o autonomie fără curent de 12 ore, așa că alimentele rămân în siguranță în cazul penelor de curent sau problemelor electrice. Combina are o garanție de 2 ani.

În ceea ce privește eficiența energetică, combina face parte din clasa A+, fiind una economică. Consumul anual este de doar 327 kW.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • spațios,
  • sistem de răcire congelator No Frost,
  • silențioasă,
  • display LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Întrucât are o capacitate mare de depozitare, un design aparte și beneficiază de tehnologii frigorifice de ultimă oră, Whirlpool WBA 3387 NFC IX poate fi considerat un model destul de atractiv.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.