Whirlpool ART 9810A+ – o combină care se ascunde perfect

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.7
Performanțe - 8.9

8.7

O alegere inspirată

Whirlpool ART 9810A+ este o combină frigorifică încorporabilă, cu o capacitate medie, potrivită pentru familiile mai puțin numeroase.

Vezi în magazin
User Rating: 3.12 ( 19 votes)

Whirlpool este unul dintre marii jucători internaționali când vine vorba de electrocasnice. Încrederea consolidată în peste 100 de ani de existență, face ca produsele brandului american să se regăsească printre preferințele utilizatorilor. Chiar și în privința electrocasnicelor încorporabile, Whirlpool ne propune diferite soluții interesante. De exemplu, Whirlpool ART 9810A+ este o combină frigorifică încorporabilă, potrivită pentru cei ce își doresc o bucătărie cu electrocasnice încorporabile. Nimeni nu va ști unde este frigiderul tău, mulți probabil se vor întreba dacă ai așa ceva. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 2899 lei (verifică preț actualizat), un preț ce scade destul de mult în cazul în care o prinzi la reducere.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Are uși reversibile, ceea ce înseamnă că vei putea stabili pe ce parte să fie deschiderea. Indicat ar fi să te orientezi asupra unei combine frigorifice înainte de a-ți comanda mobila de bucătărie. În felul acesta îi vei comunica meșterului dimensiunile exacte ale combinei frigorifice.

Poze cu Whirlpool ART 9810A+

Whirlpool ART 9810A+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina frigorifică are un volum total de 308 l, din care frigiderul are un volum de 228 l, iar congelatorul 80 l. Frigiderul este compartimentat foarte bine cu 4 rafturi, la care se adaugă un compartiment de legume/fructe. Pe ușa frigiderului se pot observa 4 suporturi, potrivite pentru borcane, conserve, iaurturi, ouă, unt etc. Congelatorul are 3 compartimente, astfel că vei putea pune carnea într-un compartiment, legumele și fructele în altul și foietaje sau caserole în cel de-al treilea.

Nutriționiștii recomandă să nu păstrăm carnea congelată în același compartiment cu legumele. În partea de sus a frigiderului se poate observa și afișajul de tip LED, ce te va ajuta să stabilești temperatura dorită atât în frigider, cât și în congelator.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 314 kWh/an. Este departe de a fi cel mai econom aparat electrocasnic, dar cu siguranță nici nu îți va încărca prea tare factura de electricitate. La interior iluminarea se face cu LED.

Tehnologia al 6-lea simț, Fresh Control brevetată de Whirlpool este și ea prezentă și ajută ca alimentele să se mențină proaspete de 4 ori mai mult timp.

Vorbim de o combină frigorifică destul de silențioasă, atinge doar 35 dB, ceea ce s-ar asemăna cu zgomotul dintr-o bibliotecă. Din punctul meu de vedere este ideală chiar și pentru o bucătărie open space.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • iluminare LED,
  • silențios,
  • tehnologia Al 6-lea simț

Contra:

  • nu dispune de tehnologia NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.