Whirlpool ARC2353WH – un frigider modern și cu un spațiu generos

Orice frigider trebuie înlocuit după 10 ani de folosință deoarece anumite piese se uzează, iar frigiderul nu mai are randamentul de la început. Degeaba sunt înlocuite piesele uzate sau componentele stricate, pentru că oricum întregul sistem frigorific își pierde din calitate odată cu trecerea anilor și trebuie schimbat. Cu un preț deloc de trecut cu vederea, de aproximativ 1089 lei (verifică preț actualizat), Whirlpool ARC2353WH este modelul de frigider pe care mulți ar dori să-l aibă în casă. Nu ocupă mult spațiu și are un design plăcut dar, mai important decât atât, se dovedește a fi destul de eficient.

O recomandare ideală pentru cei care sunteți în căutarea unui frigider nou-nouț și modern este modelul cu două uși ARC2353WH Clasa A+ de la Whirlpool, care este unul simplu de utilizat, nu ocupă mult spațiu și are un consum de energie redus. Aspectul său este unul elegant și atractiv, de culoare albă, are un mâner orizontal, unul pentru frigider și unul pentru congelator. Dimensiunile sale sunt de 143 x 55 x 58 cm, ceea ce il face potrivit pentru orice spațiu din bucătăria voastră modernă. Congelatorul este poziționat în partea superioară, iar frigiderul în partea de jos.

Poze cu frigiderul

Whirlpool ARC2353WH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Congelatorul dispune de un sistem de dezghețare manual, iar capacitatea de congelare este de 2.5 kilograme/24 ore.

Frigiderul este dotat cu șapte rafturi realizate din sticlă, având și un compartiment special pentru legume și fructe unde acestea sunt păstrate proaspete. Clasa de eficiență energetică A+ asigură un consum redus de energie și facturi mai mici la utilități, ceea ce constituie un alt avantaj al acestui model de frigider cu două uși.

Modelul dispune de un singur compresor și un agent de răcire model R600a, care asigură o temperatură optimă pentru ca alimentele dumneavoastră să fie proaspete.

Dacă vreodată rămâneți fără curent electric, nu trebuie să vă faceți griji că alimentele și mâncarea dumneavoastră se vor strica, căci frigiderul Whirlpool are o autonomie de 10 ore fără curent. Iată așadar un alt avantaj pe care îl are acest dispozitiv.

Acest model de frigider este unul relativ silențios și nu produce disconfort fonic în timp ce funcționează, având un nivel de zgomot de 40 dB.

Cei care își achiziționează acest model de frigider au la dispoziție un volum brut total de 218 litri, iar volumul net doar al frigiderului este de 171 litri și volumul net al congelatorului de 41 litri.

Având un raport preț-calitate foarte bun, frigiderul cu două uși de la Whirlpool este un dispozitiv inovativ, simplu de utilizat, ce se armonizează perfect în orice spațiu din bucătăria voastră.

Orice bucătărie care se vrea a fi modernă trebuie să aibă și un frigider pe măsură – un frigider modern, cu un aspect plăcut, elegant, cât mai spațios și dotat cu toate funcțiile și tehnologiile de care are nevoie orice aparat frigorific pentru a aduce un plus de inovație în căminul dumneavoastră.

Dacă comandați acest frigider cu două uși, beneficiați de transport gratuit și o garanție inclusă pe 24 luni, iar pentru cei care au nevoie, există și posibilitatea de a plăti în rate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • mod de compartimentare foarte eficace
  • prețul accesibil oricărui buzunar

Contra:

  • sistemul de dezghețare al congelatorului este manual
  • autonomia fără curent de doar 10 ore

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 7.9
Design - 7.1
Performanțe - 7.5

7.5

O alegere accesibilă

Whirlpool ARC2353WH este un frigider cu un preț destul de accesibil, potrivit pentru un utilizator mai puțin pretențios.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.