Whirlpool ARC2353IX – frigiderul cu două uși accesibil

E posibil ca o combină frigorifică să ocupe mult prea mult spațiu pentru bucătăria ta sau să fie prea mare pentru necesarul tău de depozitare. Așa că un frigider clasic cu două uși se dovedește mult mai practic și în același timp economic. Whirlpool ARC2353IX este un frigider modern, performant și cu un preț foarte atractiv. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1049 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 de lei.

Frigiderul este astfel unul foarte accesibil, ideal atât pentru familiile mici, cât și pentru studenți. Punctele forte ale aparatului sunt designul premium din inox, capacitatea destul de mare de depozitare raportată la dimensiuni și consumul energetic redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de lipsa unui sistem automat de dezghețare, dar trebuie să avem în considerare faptul că acesta este destul de rar întâlnit în această categorie de preț.

Designul acestuia este alcătuit în totalitate din inox, oferind un aspect foarte elegant și inspirând încredere. Designul minimalist se va face remarcat în orice bucătărie. Frigiderul are congelatorul situat în partea de sus. Ușile sunt prevăzute cu mânere duble încorporate, plasate pe orizontală. Deschiderea se face spre dreapta. Interiorul este iluminat prin LED-uri. Pentru o poziționare rapidă, modelul dispune de piciorușe ajustabile în partea din față.

Poze cu frigider Whirlpool ARC2353IX

Whirlpool ARC2353IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile aparatului sunt de 143 x 55 x 58 cm, acesta ocupând foarte puțin spațiu. În ciuda dimensiunilor reduse, capacitatea totală de depozitare este de 212 de litri, existând suficient spațiu pentru alimentele a 2-3 persoane.

Frigiderul are o capacitate de 171 de litri și este organizat în 4 rafturi din sticlă rezistentă. Este de apreciat astfel calitatea rafturilor care în alte cazuri sunt din sârmă. Pe ușă sunt disponibile 4 suporturi de diferite înălțimi. Suportul superior este închis. Compartimentul pentru fructe și legume este foarte generos și este plasat în partea de jos a frigiderului.

Congelatorul are o capacitate de 41 de litri și este organizat în 2 zone, despărțite prin intermediul unui raft. Capacitatea de congelare este de 2.5 kg în 24 de ore, randamentul fiind unul mediu pentru această categorie. Sistemul de dezghețare este manual, fiind necesar să realizezi personal acest proces de câteva ori pe an.

La nivelul dotărilor tehnice, frigiderul are un compresor și folosește un sistem static de răcire. Agentul de răcire folosit este R600a. Aparatul are o putere de 95W. Sunt disponibile 2 nivele de temperatură. Autonomia fără curent este de 10 ore, temperatura fiind astfel conservată pentru un timp suficient de lung, care să permită păstrarea alimentelor în siguranță până la reparația sistemului electric sau depășirea penelor de curent.

Consumul reprezintă un criteriu important pentru orice aparat electrocasnic, iar în cazul de față avem de-a face cu un model de clasă energetică A+. Consumul este astfel unul foarte redus, pe termen lung ajutând la economisire. Într-o zi sunt consumați doar 0.58 kwh, iar anual 212 kwh.

Whirlpool ARC2353IX este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 40 dB. Prin urmare prezența acestuia în bucătărie de-abia se va face simțită.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț decent,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • dezghețarea se face manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.5
Performanțe - 8.1

8.5

Mic, dar eficient

Whirlpool ARC2353IX este un frigider cu o capacitate medie, potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă, ce nu este dispusă să investească o sumă mare pentru o asemenea achiziție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.