Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA – o combină Full NO FROST

Ești în căutarea unei combine frigorifice cu o capacitate medie și nu prea știi ce să alegi? Îți propun să îți arunci un ochi peste modelul Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 2999 lei (verifică preț actualizat). Poate fi achiziționată și în rate lunare de 119 lei în cazul în care te convinge că merită achiziționată, dar nu ți-o permiți.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

În ceea ce privește aspectul, combina vine cu un design din inox, ce sugerează eleganță și rafinament. Ușa frigiderului este accesorizată cu un dispenser pentru apă, astfel că pe timpul verii vei avea oricând la îndemână apă rece pentru a te răcori după o zi toridă. Mânerele pentru cele două uși se află pe partea orizontală și sunt integrate. Dimensiunile combinei frigorifice sunt de 188,5 x 59,5 x 65,5 cm.

Poze cu Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina frigorifică are o capacitate totală de 312 l, partea de frigider deține 218 l, iar cea de congelator  94 l. Frigiderul beneficiază de 4 rafturi din sticlă, dar și de două compartimente pentru fructe și legume. Suportul de inox pentru sticle este și el prezent, iar pe ușă se pot observa două suporturi din plastic.

Congelatorul este compartimentat în 3 și are capacitatea de a congela 4 kg în 24 h.

Atât frigiderul, cât și congelatorul beneficiază de un sistem de răcire NO FROST, ceea ce înseamnă că are avantajul de a circula aerul, evacuează vaporii de aer, astfel încât gheața nu se depune nici pe alimente, nici pe rafturi. Asta înseamnă că nu va trebui să stai să dezgheți combina frigorifică o dată la câteva luni.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de energie de 307 kWh/an.

La capitolul funcții și siguranță, combina frigorifică vine echipată cu: funcția de super-congelare, funcția super-răcire, sistemul de avertizare pentru ușa deschisă(în cazul în care nu ai închis ușa bine, te avetizează printr-un sunet că trebuie să o închizi). De asemenea, combina mai dispune și de tehnologia Al 6-lea simț, ce ajută la păstrarea alimentelor proaspete, cu până la de 4 ori mai mult timp.

Nivelul de zgomot atins este de numai 42 dB, astfel că este destul de silențioasă, fără a deranja. Autonomia modelului Whirlpool fără curent este de 22 de ore, ceea ce înseamnă că în cazul unei pane de curent, aproximativ o zi vei putea sta liniștit.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Capacitate decentă,
  • NO FROST,
  • sistem de avertizare pentru ușa deschisă

Contra:

  • prețul este cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.2
Performanțe - 9.1

9.3

O alegere bună

Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA este o combină frigorifică Full NO FROST, cu o capacitate medie, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+.

Vezi detalii
User Rating: 3.45 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.