Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W – combina frigorifică dotată cu al Șaselea Simț

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este o combină frigorifică la preț bun care aduce o capacitate foarte bună de depozitare, un design elegant și tehnologii speciale de răcire create de cei de la Whirlpool pentru a asigura păstrarea în siguranță a alimentelor. Combina frigorifică are un preț de aproximativ 1749 lei (verifică preț actualizat), justificabil pentru ceea ce ofera aceasta.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul se remarcă prin faptul că este foarte înalt. Modelul are astfel dimensiunile de 201 x 59.5 x 65.5 cm, iar aspectul său impecabil este pus foarte bine în valoare de acestea. Carcasa este albă în întregime, arătând foarte elegant. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă în mod standard, putând fi schimbată și pe cealaltă parte datorită balamalelor reversibile.

Poze cu combina frigorifică

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are un volum net total de 369 litri, dintre care 258 litri sunt atribuiți frigiderului, iar 111 litri congelatorului.

Frigiderul este organizat pe 5 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt reglabile pe înălțime, ceea ce se dovedește util la depozitarea unor vase mai mari. Compartimentul pentru fructe și legume este foarte spațios, iar pe ușă vei mai găsi 4 suporturi de diferite înălțimi. Este de apreciat faptul că frigiderul beneficiază de un sistem de dezghețare automat, așa că formarea de gheață este eliminată. Iluminarea interioară se face prin LED-uri, acestea oferind o eficiență ridicată și în același timp fiind economice.

Congelatorul se remarcă prin capacitatea foarte mare de depozitare, superioară celor mai multe dintre modele. Congelatorul este organizat pe 3 sertare și are o capacitate de congelare de 5 kg în 24 de ore. Sistemul de dezghețare este manual, fiind necesar să dezgheți congelatorul de 2-3 ori pe an.

La nivel  tehnic, modelul are un compresor și este destul de silențios, având un nivel de zgomot de doar 38 dB. Tehnologia cu al Șaselea Simț aduce senzori inteligenți care simt creșterile de temperatură și restabilesc rapid echilibrul. Timpul de restaurare a temperaturii este de 5 ori mai rapid decât în mod obișnuit, randamentul fiind foarte ridicat.

Combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum anual de doar 321 kWh. Modelul are o autonomie fără curent de 24 de ore, păstrând alimentele în siguranță în cazul unei pene de curent și oferind destul timp pentru rezolvarea problemei.

Combina este elegantă și beneficiază de un consum redus de energie, punctul său slab fiind lipsa unei tehnologii automate sau semi-automate pentru dezghețarea congelatorului. Întrucât unele modele ale competiției oferă acest lucru, punctul forte principal al aparatului rămâne volumul mare. Per ansamblu, modelul este unul atractiv, fiind potrivit pentru cei interesați de aparate spațioase și economice și aflați în căutarea unei oferte accesibile.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • capacitate mare de depozitare
  • organizare personalizată a interiorului
  • congelator de mari dimensiuni
  • tehnologia cu al Șaselea Simț
  • consum redus

Contra:

  • lipsa tehnologiei No Frost și la nivelul congelatorului

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.7
Design - 9.3
Performanțe - 9.1

9.4

O alegere inspirată

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este o combină frigorifică accesibilă care oferă o capacitate mare de depozitare distribuită ceva mai echilibrat între frigider și congelator.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.