Wellington 50FHD282 – un TV Full HD ieftin

A devenit dificil în ziua de azi să-ți alegi un televizor. Nu e vorba că nu există destule modele de televizoare, ci tocmai asta e problema: sunt atât de multe, cu dotări atât de variate, încât e greu să te decizi asupra unuia singur. Din fericire există ghiduri care ne descurcă dilemele și ne arată, punctual, care este achiziția de care avem nevoie, în funcție de buget, așteptări, dimensiunea camerei în care dorim să amplasăm TV-ul, etc. Wellington 50FHD282 face parte din categoria televizoarelor pentru care imaginea impecabilă pusă la dispoziția privitorului este cea mai importantă caracteristică. Nu este nici un model scump, poate fi găsit în oferta eMAG la prețul de aproximativ 1499 lei(verifică preț actualizat), un preț rezonabil având în vedere diagonala sa.

De cele mai multe ori, atunci când achiziționăm un produs, suntem atenți la aspect și detalii: să nu aibă vreun defect, să nu fie zgâriat, ciobit, pătat, să arate cât de cât în ton cu vremurile moderne în care trăim. Chiar dacă vorbim de un model din gama anului 2016, acesta nu dezamăgește din acest punct de vedere și ne surprinde printr-un aspect exterior elegant, o carcasă simplă, de un negru intens.

Ramele care încadrează ecranul nu sunt grosolane, ci subțiri și, în plus, este prezent în peisaj și un stand integrat destul de practic și de aspectuos. În cazul în care vrei să economisești ceva spațiu, îl poți monta pe perete. Suportul VESA îți va fi de mare ajutor. Aspectul capătă o înfățișare elegantă și impunătoare și datorită diagonalei generoase de 127 cm, cu ajutorul căreia experiența vizuală va fi una de neuitat.

Poză cu Wellington 50FHD282

Wellington 50FHD282

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nu se laudă el cu prea multe funcții peformante, dar cele pe care le are ne pot fi suficiente, asta dacă nu cumva ne dorim un TV cu dotări SF și preț colosal. Televizorul are o rezoluție Full HD și un contrast dinamic de 5000:1. Luminozitatea este destul de bună, iar timpul de răspuns de 6,5 ms. Pentru că imaginea este cea mai importantă caracteristică a unui televizor, acesta se laudă cu o imagine clară, de calitate foarte bună, de culori vii nuanțate, desprinse parcă din decorul pitoresc al naturii. Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și redă imagini la o calitate destul de bună. Unghiul de vizibilitate este de 178/178 grade, ceea ce înseamnă că din orice colț ai privi, imaginea se va vedea foarte clar.

Imaginea e însoțită de un sunet pe măsură

Sunetul redat este suficient de puternic, clar și captivant, ba chiar se aude bine și la un volum mai ridicat. Nu trebuie să-ți faci griji că te vei uita la știri, la emisiunile și serialele preferate și vei fi dezamăgit de calitatea sunetului. Acest model are două ieșiri de sunet a câte 8 W fiecare și următoarele caracteristici: NICAM Stereo, Equalizer, BASS/TREMBLE, Dolby Digital +, DDCO, Surround Sound.

Ești pasionat de filme si seriale? Nu te rezuma doar la ce-ți oferă furnizorul de televiziune prin cablu. Modelul Wellington îți pune la dispoziție porturi USB pentru a-ți transfera conținutul dorit pe TV și a-l vizualiza oricând dorești. De asemenea, televizorul are un tuner digital încorporat (DVB-T, DVB-C) care, împreună cu slotul Cl+, este de folos la recepționarea transmisiilor TV digitale/HD. Grație acestora nu vei mai avea nevoie de decodorul extern pe care ți-l pun la dispoziție furnizorii de televiziune prin cablu. Printre alți conectori se numără o intrare PC, o intrare video composite, o intrare Scart/RGB, o intrare minijack căști, 2 porturi HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • diagonală de 127 cm
  • contrast bun
  • consum mic

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Imagine - 8
Conectivitate - 7.9

8.1

O alegere inspirată

Wellington 50FHD282 este un televizor Full HD, cu o diagonală generoasă, potrivit pentru cei ce nu sunt interesați de funcțiile Smart.

Verdictul Gadget-Review.ro
User Rating: 2.75 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.