Vortex LED-V24ZH8DCF – televizorul Full HD pentru dormitor

Cei mai mulți dintre noi se uită la televizor seara, înainte de culcare. Este foarte util astfel să ai un televizor în dormitor, la care să poți urmări știri, filme sau emisiuni direct din pat. De asemenea, televizorul din dormitor poate lucra și pe post de monitor, putând să îl conectezi la laptop pentru a reda conținut de pe acesta. Vortex LED-V24ZH8DCF este un model de dimensiuni mici disponibil la preț bun, care merită un loc în camera ta. Are un preț de aproximativ 699 lei(verifică preț actualizat), fiind o soluție foarte accesibilă.

Designul său este unul simplist, dar acest lucru îl face ușor de încadrat în orice spațiu. Carcasa este complet neagră și are suprafața lucioasă. Rama nu este cea mai subțire, dar per ansamblu acest lucru nu este deranjant. Modelul are dimensiunile de 550 x 46 x 340 mm, fiind destul de mic prin comparație cu standardele actuale pentru televizoare, însă pentru dormitor dimensiunile sunt potrivite.

Poze cu televizorul

Vortex LED-V24ZH8DCF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 60 cm, așa că rezoluția de 1920 x 1080 pixeli se va vedea foarte bine. Claritatea este ridicată, diferența față de modelele vechi fiind clar vizibilă. Ecranul are o luminozitate de 200 cd/mp, având astfel un randament bun pentru contrast și culori. Gama de culori este extinsă, iar contrastul atinge valori destul de ridicate. Vei putea regla luminozitatea, contrastul și saturația după bunul plac, opțiunile fiind generoase. Este de remarcat și faptul că ecranul are un timp de răspuns de 5 ms, așa că este foarte potrivit pentru folosirea pe post de monitor.

Televizorul nu este dotat cu funcții smart, fiind însă pregătit pentru a fi conectat la alte dispozitive externe pentru redarea de conținut. Găsești astfel 1 port HDMI, 1 port USB și intrări Scart, de PC și component. Prin urmare, poți asocia televizorul la un PC sau laptop, dar și un player DVD, o consolă de jocuri etc. De asemenea, modelul este dotat cu un tuner digital DVB-T/DVB-C și un Scot CI+, putând reda canale digitale fără a mai fi necesară conectarea la un receiver extern. Este de ajuns să folosești cardul de la distribuitorul de cablu.

În ceea ce privește partea audio, televizorul este dotat cu difuzoare cu puterea de 10 W, raportat la dimensiunile sale sunetul fiind mai mult decât decent. Acesta are un volum bun și menține un nivel echilibrat de claritate.

De asemenea, acesta poate fi folosit și pe post de monitor, așa că te poate ajuta să economisești spațiu sau să crești posibilitățile de redare a conținutului. Per ansamblu, pachetul este unul foarte atractiv. Vortex este un brand prezent pe piața românească de aproape 18 ani, fiind de asemenea distribuit și în Moldova, Serbia și Ungaria.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD
  • timp bun de răspuns
  • posibilitatea conectării de dispozitive externe
  • preț bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Display - 8.3
Conectivitate - 8.4

8.3

O alegere accesibilă

Vortex LED-V24ZH8DCF este un televizor cu un raport calitate-preț foarte bun, care îți va oferi imagini de calitate pentru redarea filmelor și emisiunilor preferate.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.