[CONCURS] Review Vonino Kids Watch S2

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Funcții - 8.8
Utilitate - 8.8

8.6

O alegere inspirată

Vonino Kids Watch S2 este un device ce îți permite să fii în contact permanent cu micuțul tău și totodată să veghezi asupra lui, chiar și atunci când te afli la distanță.

Vezi în magazin
User Rating: 1.84 ( 7 votes)

Pentru orice părinte siguranța copilului reprezintă un aspect extrem de important. Cu atât mai mult atunci când nu te afli în preajma lui să îl poți supraveghea. Pentru aceste situații există o soluție destul de eficientă ce vine de la Vonino. Este vorba despre ceasul de mână pentru copii KidsWatch S2. Acesta este un device cu funcții de localizare prin GPS, de apelare și notificare. O parte din funcții sunt oferite prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. În cazul în care configurarea produsului pune utilizatorul în dificultate, este bine de știut că se poate folosi aplicatia de suport Vonino 365.

Ceasul vine cu un SIM PrePay, iar opțiunea Orange Smart Junior include 90 de zile de apeluri nelimitate, către 3 numere favorite, 300 sms-uri naționale și 300 MB de internet. Tracker-ul are un preț de aproximativ 279 lei. Mult, puțin? Vom vedea în cele ce urmează dacă device-ul își merită banii.

Design

Gadgetul este destul de drăguț, cu un design potrivit pentru copii. Este disponibil în două variante de nuanțe: pe albastru cu galben pentru baieței și pe roz cu galben pentru fetițe. Are un aspect plăcut, iar materialele folosite par de bună calitate. Cureaua este din silicon, astfel încât să fie cât mai confortabil de purtat. Dimensiunile sale sunt destul de mici, 60 x 46 x 27 mm și cântărește doar 32 g. Are o autonomie de până la 48 de ore și se încarcă prin USB.

În cutie vei primi nu doar ceasul, ci și un cablu microUSB, un adaptor de încărcare și o cartelă SIM de la Orange.

vonino-kids-watch-s2

Cum se folosește ceasul?

Este extrem de ușor de utilizat. Are 4 butoane, unul de power sau respingere apel și încă 3 pentru numere favorite. Două dintre butoanele de apelare sunt pentru părinți(mom, dad), iar cel de-al treilea este denumit SOS. Acesta poate fi asociat cu numărul de telefon al unui apropiat sau cu 112. Astfel copilul are posibilitatea de a apela 3 numere de telefon ori de câte ori are nevoie. Cele 3 numere de telefon pot fi schimbate din aplicație doar la o perioadă de 30 de zile, iar această măsură este tot pentru siguranța copilului. Numerele pot fi schimbate doar din aplicația de pe mobil.

Apelarea unuia dintre cele 3 numere de telefon se face printr-o apăsare puțin mai lungă a butonului. În felul acesta se elimină riscul apelării în mod accidental. În cazul în care copilul apelează numărul SOS și nu îi răspunde nimeni, ceasul începe să sune celelalte numere predefinite, până când i se răspunde.

Vorbitul la telefon îl va face pe micuțul tău să se simtă un mic super erou, deoarece va trebui să apropie ceasul de obraz atât pentru a vorbi, cât și pentru a auzi ceea ce i se spune în apel.
Kids Watch S2 permite comunicarea cu cel mic chiar și prin mesaje. Poate primi atât mesaje scrise, cât și vocale, iar copilul poate trimite doar mesaje vocale.

Ce opțiuni oferă aplicația de monitorizare(Vonino Family Tracker)?

Ambii părinți pot urmări traseul celui mic, utilizând aceleași date de logare pentru cele două telefoane. Aplicația permite chiar monitorizarea mai multor ceasuri, în cazul în care sunt mai mulți prichindei în familie.

Tot din aplicația Vonino Family Tracker se poate alcătui o listă de până la 10 numere, ce pot apela ceasul copilului. În felul acesta părintele stabilește cui îi oferă acces pentru a discuta telefonic cu prichindelul lui. Asta înseamnă că micuțul nu poate oferi prietenilor de joacă sau necunoscuților numărul de telefon. Totodată poți seta și când ar fi bine ca ceasul să fie închis, și când să se deschidă, astfel încât dacă acesta se află la ore sau doarme, să nu fie deranjat.

Părintele poate vedea pe telefon zona în care se află copilul său, iar asta datorită faptului că îi poate determina locația pe hartă. În felul acesta nu va mai sta îngrijorat, atunci când nu se află în preajma lui. Poate stabili chiar și ”zone de siguranță” pentru cel mic și ori de câte ori intră în zona respectivă sau o părăsește, va primi o alertă pe telefon.

Notificări se primesc chiar și în cazul în care ceasul rămâne fără semnal, fără baterie sau este închis de la butonul de power.

Dar asta nu este tot. Se mai pot seta alarme, pentru a-i reaminti celui mic de anumite responsabilități.

Kids Watch S2 are și un frate mai mare, Vonino Kids Watch S3, ce se diferențiază printr-o acuratețe mai bună, datorită faptului că scanează și rețele Wi-Fi.

Vonino Kids Watch S2 – îl luăm sau nu pentru micuț?

Poate și tu te numeri printre părinții care nu sunt de acord să îi cumpere micuțului un telefon mobil, dar totodată îți dorești să îl știi în siguranță, chiar și atunci când nu te afli în preajma lui. Ceasul de mână pentru copii are funcțiile necesare pentru ca orice părinte să își găsească liniștea atunci când vine vorba de copilul lui.

Fie că se joacă în parc, fie că plecați în vacanță, fie că mergeți la ski, prichindelul te va putea contacta oricând are nevoie, iar tu vei ști în permanență locația în care se află.

Ceasul va fi la reducere de Black Friday 2016 și va avea un preț foarte atractiv. Prin urmare, poți profita de ocazie să îi faci un cadou simpatic celui mic, iar ție să-ți oferi mai multă liniște.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • opțiunile nenumărate oferite de aplicația Vonino Family Tracker
  • ușor de utilizat

Contra:

  • nu este rezistent la apă,
  • autonomia putea fi ceva mai generoasă de 48 h

CONCURS!!! CÂȘTIGĂ UN VONINO KIDS WATCH S2

 

UPDATE 29.11.2016

Concursul s-a încheiat. Norocoasa câștigătoare este Baltateanu Roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.