UTOK U32HD4 – un televizor de 80 cm accesibil

UTOK U32HD4 este un televizor potrivit pentru cei ce își doresc un model LED , însă fără a fi nevoiți să investească o sumă prea mare de bani. Are un preț de aproximativ 999 lei(verifică preț actualizat), dar l-am mai văzut și la reducere în câteva promoții, așa că ai toate șansele să îl prinzi chiar mai ieftin.

Din punct de vedere al designului, televizorul se prezintă destul de bine, aspect plăcut, ramă neagră slim, suport finuț, dar stabil(două picioare în formă de ”V” – aduce cu suportul TV-urilor noi LG). Cântărește numai 4,6 kg, ceea ce însemană că îl vei putea muta cu ușurință în cazul în care ai nevoie. Dimenziunile sale sunt de 735.7 x 474.8 x 228.4 mm și are un consum mic, de numai 65 W.

Totuși în cazul în care te nemulțumește suportul lui, este bine de știut că ai posibilitatea să montezi televizorul pe un suport TV de perete.

Poze cu televizorul

UTOK U32HD4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul UTOK este un TV ce face parte din gama 2015, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. Nu este un model Smart, însă la prețul acesta nici nu cred că ar fi cazul să te aștepți la așa ceva.

Are o diagonală de 80 cm, cu o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, ce îți asigură imagini extrem de bune, culori naturale, contrast puternic. Are chiar și un unghi de vizibilitate foarte bun, de 178/178.

Sonorizarea nu este foarte puternică, are două ieșiri a câte 6W, dar din punctul meu de vedere este destul de rezonabil.

Deși vorbim de un TV cu un preț destul de mic, acesta dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C, care te va ajuta să scapi de acel receiver inestetic și implicit de multitudinea de cabluri.

Pe partea de conectivitate, televizorul dispune de o gamă destul de variată:  porturi HDMI, SCART, Slot CI, USB 2.0 și minijack de căști. Dispune chiar și de player multimedia integrat.

Televizorul este un model ce poate fi constitui un cadou pentru părinți. Se vor acomoda destul de repede cu el, chiar și în cazul în care nu sunt familiarizați cu tehnologia.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • 3 porturi HDMI

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.8
Conectivitate - 8.3

8.5

O alegere accesibilă

UTOK U32HD4 este un televizor ce se remarcă în special prin prețul lui avantajos, dar și prin specificațiile destul de bune.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.