UTOK U24HD2A – unul dintre cele mai ieftine TV-uri

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.5

8.5

O alegere inspirată

UTOK U24HD2A este un TV ieftin, cu specificații destul de bune, ce se va potrivi perfect într-un dormitor sau într-o bucătărie.

Vezi în magazin
User Rating: 3.5 ( 3 votes)

UTOK U24HD2A este un televizor ieftin, potrivit pentru un dormitor mic, dar și pentru cei ce nu își permit sau nu vor să investească prea mult într-un astfel de device. Îl poți găsi în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 599 lei(verifică preț actualizat) sau îl poți achiziționa chiar și în rate lunare de 33 lei. UTOK este un brand accesibil, ce oferă un raport calitate-preț extrem de avantajos.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și Evomag.

Din punct de vedere al designului, televizorul se remarcă printr-o ramă Ultra Slim, un panou îngust și un suport discret, pe care bineînțeles că îl poți demonta în cazul în care preferi un suport TV de perete sau de tavan. Dimensiunile televizorului sunt de 552 x 168 x 364 mm, iar greutatea sa de 2,42 kg, cât un laptop dacă stau să mă gândesc. Deci vorbim de unul dintre cele mai ușoare televizoare, pe care îl vei putea muta atât în bucătărie când ai treabă, cât și în garaj când vei dori să urmărești un meci important poate. Consumă 35 W, adică o treime din consumul unui bec clasic de 100W.

Poze cu televizorul

UTOK U24HD2A este un TV ieftin, cu specificații destul de bune, ce se va potrivi perfect într-un dormitor sau într-o bucătărie.

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul nu este Smart, dar la un asemenea preț nici nu mă așteptam să fie. Are o diagonală de 61 cm, ceea ce înseamnă că ar fi potrivit pentru o distanță de aproximativ 183 cm, practic pentru un dormitor ar putea fi varianta potrivită. Bineînțeles îl poți folosi și pe post de monitor, pentru o activitate mai eficientă la nevoie.

Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli și are grijă să îți ofere imagini destul impecabile de fiecare dată. La o asemenea diagonală, rezoluția HD este destul de bună pentru un TV. Decât în cazul în care alegi să îl folosești ca monitor, s-ar putea să simți nevoie de imagini mai detaliate, asta în funcție de activitatea desfășurată. Are un unghi de vizibilitate de 178 de grade, ceea ce înseamnă că din orice unghi vei privi, imaginea va fi la fel de clară.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri stereo, a câte 3 W fiecare, ce oferă un sunet decent având în vedere că discutăm despre unul dintre cele mai ieftine televizoare de pe piață.

Tunerul digital încorporat, oferă posibilitatea de a te bucura de posturile HD, fără a fi nevoit să plătești în mod special pentru aceste servicii.

La capitolul conectivitate, televizorul dispune de: o intrare PC, un port USB 2.0, un port HDMI, minijack căști + alți conectori mai rar sau deloc utilizați.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ultra Slim,
  • preț mic,
  • ușor,
  • HDMI

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă rezoluție Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.