UTOK U24HD1 – televizorul HD produs în România

Dacă îți dorești un televizor de dimensiuni mici pentru bucătărie, dormitor sau chiar și pentru a-l folosi pe post de monitor, modelul UTOK U24HD1 îți va atrage în mod pozitiv atenția. Acesta are un preț foarte bun și oferă toate dotările de care ai nevoie pentru vizionarea canalelor TV sau redarea de conținut personalizat folosind un dispozitiv extern. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 805 lei(verifică preț actualizat), prin urmare este o opțiune bună pentru cei care își doresc un televizor de mici dimensiuni și nu vor să investească o sumă foarte mare pentru un model de brand.

UTOK este un producător român apărut pe piață în ultimii ani, odată cu dezvoltarea pieței de dispozitive smart. UTOK a avut o evoluție foarte rapidă, ajungând acum să lanseze și gama de televizoare.

Poze cu televizorul

UTOK U24HD1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul UTOK este un model non-smart cu design elegant, care seamănă destul de mult cu cele ale monitoarelor, iar acest lucru se datorează liniilor simple și dimensiunilor reduse. Suportul este unul jos și are piciorul (partea plată) alcătuit din sticlă. Aspectul general este unul simplu, dar elegant. Carcasa este alcătuită din plastic și este complet neagră, iar rama nu este cea mai subțire, ceea ce duce din nou cu gândul la designul de monitor. Modelul are dimensiunile de 552 x 340 x 50 mm, având un profil slim.

Ecranul are diagonala de 61 cm, fiind destul de micuț dacă ne gândim la standardele actuale. În schimb, acesta se va potrivi perfect pe un birou, ajutându-te să economisești spațiu și funcționând 2 în 1 în cazul în care îl folosești ca monitor. Totodată, modelul este potrivit și pentru a fi așezat pe perete.

Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, ceva mai mică, dar care va oferi rezultate bune întrucât ecranul are și el dimensiuni reduse. Iluminarea prin LED-uri asigură o luminozitate continuă de 180 cd/mp și un timp de răspuns de 8 ms. Din nou, valorile nu sunt cele mai atractive, dar nu trebuie să ne raportăm la cifrele ideale, ci la randamentul valorilor oferite în contextul de față. Deși ceva mai slabă, luminozitatea oferă un contrast foarte bun. Unghiurile de vizibilitate sunt de 170/160 grade, oferind o libertate destul de mare de mișcare la vizionare.

Sistemul audio integrat are o putere de 6 W și este prevăzut cu mai multe moduri de redare și o serie întreagă de opțiuni de reglare a sunetului, iar playerul multimedia integrat permite redarea de muzică direct de pe un stick USB.

La nivelul port-urilor vei găsi 1 port HDMI, 1 port USB, 1 intrare de PC, 1 intrare Scart, 1 intrare video composite și 1 intrare component. De asemenea, modelul este dotat și cu un tuner digital DVB-T/T2/C, putând să conectezi ușor dispozitive externe pentru redarea de conținut, de la stick-uri și camere foto și până la playere Blu-ray sau DVD, console de joc, sisteme audio, PC-uri, laptop-uri etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran HD cu rezultate foarte bune
  • conectivitatea acoperă un spectru larg de dispozitive externe
  • preț accesibil

Contra:

  • configurația generală este foarte simplă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Display - 7.8
Conectivitate - 7.9

7.9

O alegere accesibilă

UTOK U24HD1 este un televizor HD simplu, potrivit pentru cei care își doresc un televizor fără prea multe pretenții, la un preț accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.