UTOK U19HD1 – un televizor cu un preț extrem de mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8
Conectivitate - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

UTOK U19HD1 este un televizor cu un design plăcut, ce are un preț extrem de accesibil. Este potrivit pentru dormitorul copiilor sau pentru bucătărie.

Vezi în magazin
User Rating: 3.4 ( 1 votes)

Locuințele cu un singur TV sunt tot mai rare. Majoritatea dintre noi tindem să dotăm gospodăriile cu 2-3 televizoare, astfel că în mai toate camerele se regăsește unul. Ba uneori doamnele își doresc chiar și în bucătărie prezența unui TV, în felul acesta nu pierd nici un episod din serialul preferat atunci când trebuie să gătească. UTOK U19HD1 este un TV potrivit pentru un dormitor mic sau de ce nu pentru o bucătărie. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 449 lei(verifică preț actualizat), dar îl poți achiziționa chiar și în rate foarte mici, de numai 25 lei.

Din punct de vedere al aspectului, televizorul se prezintă mult mai bine decât m-aș fi așteptat. Cu un design slim, un panou îngust și un suport minimalist, televizorul UTOK își va găsi destul de repede un colț în care să fie amplasat, astfel încât să nu deranjeze cu nimic. Televizorul are dimensiunile de 440 x 146 x 306 mm și cântărește numai 2,2 kg, astfel că dacă ai treabă în garaj și tocmai atunci se întâmplă să fie un meci important, îl poți muta cu ușurință. În felul acesta te asiguri că nu pierzi o fază importantă. Suportul TV este inspirat din noile modele ale gamei, mult mai rafinate și mai discrete decât putem observa la modelele mai vechi. Consumul ajunge la numai 30W, fără a influența foarte tare factura electrică.

Poze cu televizorul UTOK U19HD1

UTOK U19HD1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model cu o diagonală de 48 cm, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru o cameră cu o suprafață mai micuță. Distanța minimă dintre TV și privirea telespectatorului ar trebui să fie de minim 144 cm, pentru a nu fi afectată vederea. La un asemenea preț nu este de mirare că TV-ul este un model non Smart. Acesta se adresează utilizatorilor mai puțin pretențioși. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli și asigură imagini suficient de clare, cu o paletă de culori destul de bogată.

Folosit ca și TV, modelul Horizon beneficiază de o claritate destul de bună, însă în cazul în care îți dorești să îl folosești și ca monitor, s-ar putea să îți dorești imagini mult mai detaliate, în funcție de ceea ce lucrezi. Unghiul de vizibilitate este destul de bun, de 178/178 grade, ceea ce presupune că din orice colț ai privi, calitate imaginii este la fel de bună.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 3W fiecare, fără a excela prea tare, dar așa cum spuneam mai sus, televizorul se adresează utilizatorilor mai puțin pretențioși, dispuși să aloce un buget mic pentru o astfel de achiziție.

La capitolul conectivitate, TV-ul dispune de: un port USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, un port HDMI și un minijack căști.

Tunerul digital nu mai reprezintă o noutate când vine vorba de noua generație de televizoare. Important este că acesta îți permite să te bucuri de posturile HD fără a mai fi nevoit să optezi pentru un abonament digital atunci când vine vorba de servicii TV.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • design Slim,
  • ușor,

Contra:

  • sonorizarea nu este prea puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.