Tutorial Pokemon GO – 20 de metode pentru a evolua rapid

pokemon go

Pokemon Go este cel mai popular joc al momentului, despre care auzi vorbindu-se peste tot. Tineri din întreaga lume sunt înnebuniți după acest joc, unii dintre ei ignorând orice are a face cu realitatea, pentru a prinde cât mai multe animăluțe simpatice.

Odată începută aventura, cu greu te vei mai putea opri, iar aspectul interesant este acela că există o groază de metode pentru a putea fi sigur nu doar că vei prinde cât mai mulți Pokemoni, ci și că vei deveni unul dintre cei mai buni jucători.

Prin urmare ți-ar plăcea să prinzi toți Pokemonii? În cazul acesta, ține cont de următoarele sfaturi și rezultatele nu vor întârzia să apară:

1.Ia-l pe Pikachu ca prim Pokemon!

La începutul jocului ți se oferă unul dintre cei 3 pokemoni: Squirtle, Charmander și Bulbasaur, dar dacă îl refuzi și pleci (în viața reală), ți se va oferi Pikachu. În felul acesta vei începe jocul în forță.

pikachu

2.Dacă ai ratat, îți poți recupera Poke Ball-ul!

Dacă nu ai o țintă foarte bună atunci când arunci cu Poke Ball-ul, este bine de știut că îl poți recupera. Când îl vezi că se rostogolește, trebuie doar să îl atingi și îl vei recupera.

3.Dă-i o rotire Poke Ball-ului!

Înainte de a încerca să prinzi pokemon-ul, indicat este să îi dai întâi o rotire Poke-Ball-ului, iar ulterior să arunci către țintă. În felul acesta vei avea un surplus de putere, ce te va ajuta să îți atingi mult mai repede obiectivul.

4.Nu-i ignora pe cei slabi!

Este destul de tentant să ți-i dorești doar pe cei puternici, dar nici cei mai slabi Pokemoni nu sunt de lăsat. Aceștia te vor ajuta să primești bomboanele de la profesorul Willow.

5. Verifică cercul din jurul țintei!

Culoarea cercului din jurul obiectivului indică dificultatea de a prinde pokemonul. Aceasta variază între verde și roșu. Verde indică faptul că obiectivul este ușor de prins, iar roșu reprezintă o mare provocare.

pokemon

6. Excelent!

În momentul în care ai găsit un Pokemon și vrei să îl capturezi, apasă pe Poke Ball până când cercul colorat din jurul animăluțului se micșorează. În momentul în care s-a îngustat la maxim, este bine să arunci cu Poke Ball. Atunci vei avea cele mai mari șanse să capturezi Pokemonul.

7. Verifică pictograma!

În colțul din dreapta jos a ecranului, vei vedea un indicator, ce îți dezvăluie siluetele Pokemonilor din apropiere, dar și distanța față de ei indicată de unu până la trei pași. Un pas înseamnă că animăluțul se află prin apropiere.

pokemon

8. Profită de faptul că alți jucători aruncă cu Lure!

Dacă din întâmplare găsești un Poke Stop cu flori roz de jur împrejurul lui, înseamnă că un alt jucător a folosit esența Lure pentru a atrage Pokemoni. Și tu poți profita de această mișcare, furându-i din Pokemoni. Efectul Lure durează 30 minute și are scopul de a atrage Pokemoni.

9. Este timpul pentru a evolua!

O metodă ușoară ca Pokemonii tăi să evolueze, ar fi să transferi dublurile cu un nivel mai scăzut către Profesorul Willow. Acesta îți oferă în schimb bomboane pentru a porni evoluția. Mutarea aceasta îți îmbunătățește și XP-ul.

10. Decide-te!

Indiferent de echipa pe care o vei alege odată ce ai ajuns la nivelul 5, este bine de știut că nu va avea un impact foarte mare asupra jocului tău, așa că nu-ți bate capul prea tare cu această alegere!

pokemon

11. Cu Razz Berries, Pokemonii sunt mai ușor de prins.

Odată ce ai ajuns la un nivel destul de avansat, vei obține și Razz Berries. Acesta este un element extrem de util, ce te va ajuta să prinzi mult mai ușor Pokemonii.

12. Verifică-ți bilele!

Ultra Ball și Master Ball sunt elemente ce vor apărea pe măsură ce avansezi în joc. Fii pe fază când apar, deoarece acestea diminuează șansele ca un Pokemon să scape.

13.Mersul pe jos este cheia succesului!

Ouăle vor ecloza doar în timpul mersului pe jos, astfel că dacă te tentează să iei o mașină sau un mijloc de transport în comun, ar fi bine să renunți la idee.

14. Mergi la sală!

La sala din joc bineînțeles. Du-ți Pokemonul la sală pentru a-l antrena, dar și pentru a primi anumite beneficii. Fiecare jucător îți poate pune pentru început în sală, un singur Pokemon, până când atinge un nivel superior și se deschid mai multe sloturi. În cazul în care sala este preluată, nu intra în panică, nu îți vei pierde Pokemonul.

pokemon go

15. Apărarea este cheia!

Combate atacurile inamice. Glisează spre stânga sau spre dreapta atunci când inamicul lansează un atac. Este ușor să te concentrezi pe atac, dar apărarea este cheia.

16. Monede gratuite?

Dacă se douwnladează Google Opinion Rewards, se participă la sondaje din când în când, poți primi o sumă substanțială de PokeCoins.

17. Economisește autonomia!

Pentru a fi mereu pe fază când apare un Pokemon în preajmă, este important să ții mereu aplicația pornită. Pentru ca aplicația să nu consume bateria foarte repede, nu uita să activezi opțiunea de Batery Saver. O găsești în setările jocului.

pokemon go

18. Atrage Pokemonii!

Dacă ai la dispoziție 30 de minute, poți folosi soluția Lure pentru a atrage cât mai mulți Pokemoni.

19. Mărimea ouălelor contează

Cu cât un ou este mai mare, cu atât acesta este mai rar. Un ou mai mare are și perioada de incubație mai mare, dar și răsplata va fi pe măsură

20. Timpul și locația contează de asemenea

Dacă ești în căutarea unui anumit Pokemon, trebuie să știi că acești sunt de mai multe tipuri și că există și anumiți factori care îi influențează. De exemplu, Pokemonii întunecați sunt întâlniți de obicei noaptea, în timp ce Pokemonii de apă sunt întâlniți mai degrabă lângă râuri. Important este să fii atent pe unde calci în goana după ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.