Toshiba 55L7463 – televizorul smart 3D japonez

Acum ceva timp televizoarele Toshiba erau foarte populare la noi în țară, fiind recunoscute pentru calitatea lor foarte bună. Odată cu avansul considerabil al brandurilor coreene, popularitatea lor a scăzut destul de mult, dar seriile recente lansate de producătorul japonez au toate șansele să revină în atenția publicului. Toshiba 55L7463 este unul dintre modelele de serie 2015 dotate cu funcții complete pentru divertisment și disponibile la un preț bun, reprezentând o opțiune foarte atractivă. Are un preț de aproximativ 4000 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor care merită toată atenția, fiind o soluție potrivită pentru cei în căutarea unui model cu un pachet complet de funcții moderne la preț bun.

Designul este unul stilat, beneficiind de o construcție subțire și ușor adaptabilă în orice spațiu. Modelul are dimensiunile de 1241 x 758 x 190 mm, destul de generoase pentru categoria sa de preț. Acestea sunt evidențiate de rama foarte îngustă care încadrează ecranul și suportul jos care și-a păstrat doar scheletul. Suportul plat oferă o stabilitate foarte bună pe orice tip de masă, aspectul general fiind unul calitativ.

Poze cu televizorul Smart

Toshiba 55L7463

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 140 cm, fiind mai mult decât generos, mai ales pentru nivelul de preț. Pentru o vizionare de calitate, unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade, așa că vei putea urmări conținutul din orice unghi fără a interveni distorsiuni. Imaginile redate au o calitate Full HD, fiind clare și pline de viață. Ecranul este dotat cu tehnologia CEVO Picture care oferă un conținut cu 75% mai luminos decât în mod obișnuit, luminozitatea fiind astfel de 700 cd/mp. Gama extinsă de culori contribuie esențial la creșterea calității experienței de vizionare. Contrastul are un nivel ridicat, valoarea dinamică fiind de 7000000:1. Ecranul mai beneficiază de o tehnologie de curățare a zgomotului (granulației) și tenologia AMR pentru redarea cadrelor în mișcare. Acestea sunt redate folosind o rată de refresh de 1500 Hz și curg foarte fluid. Chiar și scenele cele mai rapide din filmele de acțiune vor fi descompuse pentru a arăta mai detaliat și mai clar.

Ecranul beneficiază și de funcții 3D, așa că filmele vor căpăta o cu totul altă dimensiune. Efectele sunt realiste, iar culorile și contrastul își păstrează calitatea. Ai la dispoziție de asemenea funcția de conversie din 2D în 3D, ceea ce face posibil să urmărești 3D orice videoclip sau film preferat. Modelul vine însoțit de 4 perechi de ochelari pasivi, fiind pregătit pentru a distra întreaga familie.

Pe partea smart, lucrurile sunt păstrate foarte simple, funcțiile fiind susținute de un procesor Dual Core. Interfața este una proprie Toshiba, respectiv Toshiba Smart TV Cloud. Aceasta permite o personalizare în detaliu și oferă acces la o serie largă de aplicații și jocuri. Procesorul Dual Core se mișcă însă mai încet, așa că pe alocuri vei avea timpi de așteptare mai mari.

Sistemul audio CEVO este puternic și permite separarea sunetului, astfel încât să poți controla atât sunetul de fundal, cât și dialogul. Sunetul are o putere de 30 W și beneficiază de un bass extins. La baza sistemului audio se află tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound și DTS Express 5.1.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart, video composite și component, putând astfel asocia mai multe dispozitive externe concomitent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD generos
  • tehnologii atractive pentru prelucrarea imaginilor
  • funcții 3D
  • sunet de calitate
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.4
Conectivitate - 8.5

8.5

O alegere Smart

Toshiba 55L7463 este un Smart TV de 140 de cm, dotat cu tehnologia tridimensională, potrivit pentru pasionații de film.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.