Toshiba 48L1433DG – televizorul LED Full HD cu conectivitate ridicată

Dacă vrei să treci la un alt nivel de calitate a imaginii, vei uimit să vezi cât de vizibilă este trecerea de la HD la Full HD. În perioada actuală modelele Full HD au prețuri foarte bune și vin într-o varietate de dimensiuni, așa că vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru tine. Un model cu ecran generos la preț accesibil este Toshiba 48L1433DG. Poate fi găsit în magazinele din țară la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat)Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 68 de lei. Televizorul are un raport calitate-preț bun, remarcându-se prin ecranul Full HD generos însoțit de tehnologii performante și o conectivitate extinsă care permite conectarea la aproape orice dispozitiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Acesta are un design foarte elegant și atractiv. Carcasa este în totalitate neagră și alcătuită dintr-un plastic de calitate, iar suportul este unul perfect plat, nedistrăgând deloc atenția de la ecran. Ecranul este destul de mare și încadrat de o ramă subțire.  Dimensiunile televizorului sunt de 1092 x 644 x 40 mm, acesta fiind destul de mare pentru a oferi o experiență de vizionare spectaculoasă.

Poze cu televizorul Toshiba 48L1433DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 de cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile Full HD sunt afișate în aspect 16:9 și au o calitate superioară. Contrastul dinamic are valoarea de 27000:1, iar cel nativ are valoarea de 4000:1. Prin urmare, imaginile sunt foarte realiste și vibrante. LED-urile oferă o luminozitate continuă de 300 cd/mp, iar timpul de răspuns al ecranului este de doar 8 ms.  Unghiurile de vizualizare sunt foarte generoase, oferind o vizibilitate excelentă. Astfel, datorită unghiurilor de 178 de grade atât pe verticală, cât și pe orizontală vei putea să privești ecranul din orice poziție îți este mai confortabil, imaginile văzându-se la aceeași calitate.

Datorită tehnologiei Digital Noise Reduction imaginile sunt curățate de granulație, fiind mult mai clare și scoțând la iveală detalii ascunse. În plus, datorită tehnologiei AMR+200 (Active Motion & Resolution de 200 Hz), imaginile în mișcare vor fi redate fluid, fără efectul de blur întâlnit în cazul modelelor obișnuite.

Sistemul audio este reprezentat de două difuzoare cu o putere de 8W. Acestea sunt de tip NICAM Stereo și redau un sunet clar și puternic. Televizorul dispune de un player multimedia integrat, așa că poate reda muzică direct de pe un stick de memorie.

La nivelul dotărilor tehnice se observă în principal faptul că este posibilă conectarea la rețea printr-un port RJ-45. Conectivitatea este completată de 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și de component. Prin urmare, Toshiba 48L1433DGse poate conecta cu ușurință la orice sistem audio extern, player Blu-Ray say DVD, PC, laptop, consolă de jocuri etc. În plus, datorită unui tuner digital DVB-T, DVB-C vor putea fi urmărite programe digitale fără a mai nevoie de un receiver extern.

Este de remarcat și faptul că modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având astfel un consum de curent foarte redus și fiind prietenos din punct de vedere ecologic. Consumul este de doar 44 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • 121 cm,
  • Full HD

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Toshiba 48L1433DG este un televizor cu rezoluție Full HD, potrivit celor ce nu își doresc un model cu funcții Smart.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. televizorul este bun pentru pretul de 1700 ron(numai horizon si alte firme necunoscute poti cumpara la acest pret)
    nu are LAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.