Toshiba 40T5435DG – televizorul smart Full HD 3D la preț bun

Toshiba este un nume destul de cunoscut pe piața de electronice, așa că oferta atractivă pentru televizorul Full HD Toshiba 40T5435DG este o surpriză foarte plăcută, mai ales că televizorul este unul dintre cele mai accesibile modele smart Full HD 3D. Are un preț de aproximativ 1999 lei(verifică preț actualizat), un preț foarte bun raportat la dotările oferite și dimensiunile ecranului.

În ciuda prețului accesibil, televizorul are un design ce inspiră calitatea. Construcția este una slim, iar carcasa este disponibilă într-un contrast plăcut de negru și argintiu. Rama este foarte subțire, ecranul fiind bine pus în evidență. Suportul este unul clasic, dreptunghiular și plat, iar construcția este una foarte stabilă.

Poze cu televizorul Smart

Toshiba 40T5435DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, fiind ceva mai mare decât modelele Full HD entry level. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli și au claritate bună, aceasta fiind îmbunătățită prin intermediul tehnologiei Digital Noise Reduction care curăță urmele de zgomot (granulație). Dimensiunile ecranului fac posibilă observarea tuturor detaliilor oferite de calitatea Full HD. Contrastul dinamic ajunge la 25000:1, iar luminozitatea este de 300 cd/mp, prin urmare experiența cromatică este una foarte plăcută, culorile fiind vii și strălucitoare.

Este de apreciat faptul că ecranul este iluminat din spate și nu de pe margini. Cu ajutorul funcției Active Backlight Control, luminozitatea poate fi controlată în detaliu. Nu în ultimul rând, ecranul are un timp de răspuns de 8 ms și unghiuri de vizualizare de 178/178 de grade.  Cu toate că imaginile nu au o calitate premium, randamentul general este unul foarte atractiv.

Funcțiile 3D sunt destul de atractive, oferindu-ți posibilitatea de a urmări filmele preferate într-un mod mult mai interactiv, astfel că vei beneficia de efecte spectaculoase și o adâncime bună care te vor plasa în mijlocul acțiunii. Totodată, modelul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D activi.

Pe partea smart vei găsi un sistem Wi-Fi integrat care îți va permite să te conectezi la internet fără cablu, iar, de asemenea, ai la dispoziție aplicații, jocuri și acces la browser, la fel ca pe orice tabletă sau smartphone.

Sistemul audio are o calitate de 16 W, fără a ieși în evidență în vreun fel, iar difuzoarele stereo au la bază tehnologia Dolby Digital Plus și asigură un sunet decent, care completează foarte bine experiența de vizionare.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 intrare Scart și 1 intrare component, iar conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu. Vei putea să conectezi console de jocuri, playere DVD sau Blu-ray, sisteme audio externe etc, astfel încât să crești posibilitățile de divertisment și calitatea experienței de vizionare. Televizorul mai este dotat cu un tuner digital DVB-T/DVB-C și un Slot CI+, așa că poate recepționa canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Televizorul este foarte potrivit pentru cei care vor să aducă divertismentul de acasă la un alt nivel.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • ecran Full HD de 102 cm
  • funcții smart și 3D
  • conectivitate bună

Contra:

  • sunetul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Display - 8.7
Conectivitate - 8.6

8.6

O alegere Smart

Toshiba 40T5435DG este un televizor destul de accesibil care oferă un complet de funcții smart și 3D alături de imagini Full HD redate pe un ecran generos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.