Toshiba 40L5435 – televizorul Full HD 3D la preț bun

Toshiba 40L5435 este un televizor care oferă un pachet complet de funcții pentru divertisment, fiind în același timp accesibil și foarte atractiv pentru cei cu bugete reduse care își doresc să încerce experiența smart. Acesta redă conținut de calitate decentă și se va ocupa cu brio de distracția întregii familii. Este un televizor cu funcții complete pentru divertisment, disponibil la un preț foarte bun, acesta putând fi achiziţionat la suma de aproximativ 2299 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, având în vedere că discutăm despre un model Smart 3D.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul foarte plăcut, aspectul fiind elegant și foarte modern. Construcția este una slim, iar carcasa este disponibilă într-un contrast plăcut de negru și argintiu. Rama este foarte îngustă, iar contrastul cromatic îi oferă un aspect decorativ cu efect vizual interesant. Ecranul este bine scos în evidență, iar suportul este unul clasic, dreptunghiular și plat. Televizorul arată foarte bine pentru categoria sa de preț. Acesta are dimensiunile de 925 x 604 x 250 mm.

Poze cu televizorul Smart

Toshiba 40L5435

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, acesta fiind unul dintre punctele forte ale televizorului. Îmbinând dimensiuni generoase cu un preț atractiv, televizorul câștigă puncte importante în fața modelelor competiției. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1980 x 1080 pixeli și au claritate bună. Aceasta este îmbunătățită prin intermediul tehnologiei Digital Noise Reduction și se păstrează pentru toate tipurile de conținut, așa că vei putea reda filme și fotografii de pe stick la calitate îmbunătățită.

Calitatea Full HD este foarte bine exploatată de dimensiunile ecranului. Imaginile au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și sunt foarte clare și realiste. Luminozitatea este de 300 cd/mp și asigură valori foarte atractive pentru contrast și un spectru larg de culori. Cu ajutorul funcției Active Backlight Control luminozitatea poate fi controlată în detaliu. Ecranul are un timp de răspuns de 8 ms, un raport decent pentru folosirea pe post de monitor. Unghiurile de vizualizare de 178/178 grade oferă  o libertate mare de mișcare, imaginile păstrându-și calitatea indiferent de unghiul de la care privești ecranul.

Funcțiile 3D completează foarte bine pachetul de divertisment, oferind posibilitatea de a urmări filmele și conținutul video preferat într-un mod mai interactiv. Deși experiența nu este cea mai bună, imaginile și efectele au o calitate decentă.

Pe partea smart vei găsi o interfață ceva mai înceată față de modelele actuale, dar care e binevenită. Pentru un utilizator aflat la prima experiență smart dispozitivul se mișcă foarte bine. Infertața oferă acces la conținut online de tot felul, având la dispoziție aplicații, jocuri etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio are o putere de 16 W. Sunetul este procesat folosind tehnologia Dolby Digital Plus, așa că este clar și nu are distorsiuni, însă volumul este totuși ceva mai slab.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 intrare Scart și 1 intrare component. Vei putea să conectezi console de jocuri, playere DVD sau Blu-ray, sisteme audio externe etc, astfel încât să extinzi posibilitățile de divertisment. Televizorul mai este dotat cu un tuner digital DVB-T/DVB-C și un Slot CI+, așa că poate recepționa canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD de 102 cm
  • funcții 3D
  • funcții smart
  • port-uri pentru conectarea dispozitivelor externe

Contra:

  • sunetul are calitate mai slabă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Display - 9
Conectivitate - 8.7

8.8

O alegere Smart

Toshiba 40L5435 este un televizor Smart, 3D, cu o diagonală de 102 cm, ce încântă privirea prin imagini Full HD, dar și printr-o serie interesantă de funcții.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.