Toshiba 40L3433DG – un Smart TV accesibil

Nu există gospodărie din ziua de azi care să nu aibă măcar un televizor. Iar, atunci când vrei să beneficiezi de momente reale de desfătare în faţa unui asemenea aparat, e bine să încerci să ai parte de toate inovaţiile puse la dispoziţie de producătorii din domeniu. Din păcate, cu cât dispozitivul este mai performant, cu atât şi pretul este mai prohibitiv. Cu toate acestea, Toshiba 40L3433DG este Smart TV-ul care face excepţie de la regulă. Făcând un rezumat al informaţiilor de mai sus, dacă vă doriţi un televizor Smart, care să vă ofere imagini superbe şi un sunet de excepţie, un model cu care să puteţi accesa internetul fără să fie nevoie să conectaţi cabluri suplimentare la el, atunci acesta poate fi găsit în magazine la preţul de 1499 lei (verifică preț actualizat). Dezavantajele acestui model sunt legate de browserul de internet nu tocmai performant şi timpul de răspuns puţin mai lent, dar, pentru aceste caracteristici deja vorbim de o altă clasă de preţ.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Acest model este disponibil în trei culori, alb, negru şi titan, pentru a mulţumi orice potenţial client. Având în vedere clasa lui de preţ, nu este printre cele mai subţiri modele, dar rama îngustă şi nuanţa mată a plasticului de calitate care formează carcasa sunt calităţi suficiente pentru a compensa lipsa de delicateţe a grosimii. Pe panoul central de sub ecran sunt vizibile doar butonul de pornire, ledul de stare si, în partea stângă, logo-ul Toshiba frumos evidenţiat cu argintiu. Suportul este din plastic, în formă de dreptunghi, de aceeaşi culoare cu carcasa, oferind suficientă stabilitate prin laţimea lui de 249 mm. Dimensiunile televizorului sunt de 933 x 560 x 107 mm, putând fi plasat într-o cameră de dimensiuni medii.

Poze cu televizorul Smart Toshiba 40L3433DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul, de tip LED, este în format 16:9, având o diagonală de 101 cm şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile oferite sunt clare, datorită sistemului de procesare a imaginii AMR + 100 care ajută la reducerea digitală a zgomotului. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte largi, 178/178 grade, televizorul putând fi instalat, practic, în orice zonă a camerei. Timpul de răspuns este de 8 secunde, situând acest model la un nivel mediu de performanţă. Contrastul dinamic este de 25000:1, iar luminozitatea de 300 cd/mp,  ceea ce face ca imaginile să fie luminoase şi plăcute.

Televizorul beneficiază de un tuner digital DVB-T,  DVB-C care decodează imaginile la nivel Full HD.

Sistemul audio NICAM completează imaginile clare cu ajutorul a două difuzoare de 8 W putere reală. Acestea beneficiază de funcţia Virtual Surround Sound Dolby Digital Plus, furnizând un sunet cristalin, cu bass clar şi impunător.

În cazul în care programele TV nu sunt satisfăcătoare, Toshiba 40L3433DG dispune şi de un player multimedia integrat, putând fi vizionate filme sau emisiuni înregistrate, rulate de pe medii de stocare externe. Aceste dispozitive externe de depozitare a informaţiei se pot conecta la televizor prin intermediul portului USB 2.0. În cazul în care vreţi să conectaţi calculatorul la televizor, acesta din urmă vă pune la dispoziţie un port de PC In. Pe lângă aceste două porturi, mai există şi 3 porturi HDMI, unul SCART, o intrare de component şi una video composite.

Prin intermediul plăcii de reţea wireless integrată, televizorul poate fi conectat la internet, unde poate să îşi etaleze cu succes funcţiile de Smart TV. Browserul, din păcate, nu este ultimul model, astfel încât nu prezintă funcţia de multi-tab. Dar, la preţul la care este disponibil acest model, nici nu era de aşteptat să fie disponibile ultimele versiuni ale aplicaţiilor. Dincolo de acest incovenient, puteţi naviga în voie pe internet, puteţi vizualiza videoclipuri pe YouTube sau accesa reţelele sociale preferate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 101 cm,

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Toshiba 40L3433DG este un Smart TV cu o diagonală potrivită pentru un dormitor sau un living ceva mai mic, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

User Rating: 2.72 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.