Toshiba 32W3433DG – televizorul Smart super-accesibil

Producătorul japonez Toshiba nu poate lipsi din lista marilor nume de pe piața electronicelor. Cu noua serie de televizoare smart W3, Toshiba aduce un mod inteligent de vizualizare și numeroase funcții care redefinesc noțiunea de entertainment. Toshiba 32W3433DG este opțiunea perfectă pentru întreaga familie, televizorul acoperind  funcțiile clasice de vizionare și adăugând conectarea la internet și redarea de fișiere media în sistem HD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag. 

Ai spune că un televizor smart Toshiba depășește un buget mediu dar, în mod surprinzător televizorul are un preț super-accesibil pentru dotările sale. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat). Având un preț mai mult decât accesibil, televizorul reprezintă o opțiune pentru cei care doresc să facă un upgrade inteligent entertainment-ului de acasă.

La nivelul designului, se observă încă de la început eleganța televizorului. Acesta este extrem de subțire și se va încadra cu succes în orice cameră, adăugând o notă minimalistă. Pentru a accentua aspectul minimalist, marginile display-ului sunt înguste.  Modelul este disponibil în două culori: negru și titan. Cu dimensiunile cu stand de 745 x 498 x 215 mm, televizorul Toshiba se poate încadra ușor în spațiul căruia îi este destinat.

Poze cu televizorul Smart Toshiba 32W3433DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul televizorului are o diagonală de 80 de cm și o rezoluție de 1366×786, care permite redarea în sistem HD a imaginilor. Aspectul imaginii este 16:9, iar contrastul dinamic ajunge la 25000:1. Luminozitatea este de 300 cd/mp, culorile obținute fiind vii. În plus, display-ul are o funcție de reducere digitală a zgomotului. Unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade, ceea ce înseamnă că din orice poziție imaginea își va păstra calitatea.

Datorită posibilității de conectare la internet, televizorul permite navigarea și abonarea la diferite platforme pentru vizualizarea de filme și seriale. De asemenea, videoclipurile YouTube pot fi vizualizate în orice moment. Un punct atractiv este acela că televizorul se poate conecta la PC sau laptop fără a fi necesară o conexiune fizică. Astfel, datorită funcției Media Server, televizorul poate rula un film sau distribui conținut de pe celelalte dispozitive.

În ceea ce privește funcțiile media, televizorul redă imaginile, muzica și videoclipurile personale prin intermediul unui player performant. Sunetul de calitate este asigurat de sistemul Dolby Digital Plus. Pentru ieșirea sunetului sunt folosite două difuzoare stereo cu putere de 6 wați. Printre extensiile suportate se numără mpg, mpeg, vob, mp4, jpeg, mkv, Xvid, asf, 3gp, flv.

Având două porturi HDMI, Toshiba 32W3433DG permite conectarea consolelor de jocuri, precum și a playerelor DVD sau Blu-Ray. Bineînțeles, televizorul dispune și de port USB care poate fi folosit pentru redarea directă de pe un stick sau un HDD extern sau pentru creșterea accesibilității prin atașarea unui mouse sau tastaturi. Pentru conectarea PC-ului și transformarea în monitor există o funcție dedicată.

Conectarea la internet este posibilă atât prin LAN, cât și prin Wi-Fi, ceea ce oferă flexibilitate și libertate.Pentru funcțiile clasice, televizorul poate recepționa programe în format digital și HD și dispune de tuner digital DVB-T și DVB-C. Un punct de apreciat este că televizorul nu mai necesită un decodor sau receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • preț decent

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Toshiba 32W3433DG este un televizor smart cu dotări aduse să crească interacțiunea cu utilizatorul și să îi ofere acestuia o experiență cât mai completă la folosire.

User Rating: 4.3 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.