Toshiba 32W2454 – televizorul HD standard

Dacă vrei să le cumperi un televizor nou de calitate părinților sau bunicilor, ori pur și simplu vrei chiar tu un model HD standard, care să nu îți dea foarte multe bătăi de cap și să fie ușor de utilizat, atunci Toshiba 32W2454 reprezintă o opțiune de luat în considerare. Acesta oferă imagini de calitate, are o interfață ușoară și un ecran destul de generos pentru a oferi o vizibilitate bună. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat). Televizorul este unul potrivit pentru  cei care vor un model simplu de folosit, cu ecran generos, imagini de calitate și un preț bun.

Modelul are un design atractiv și alcătuit din material de calitate. Carcasa este în totalitate argintie și are un aspect elegant. Modelul se remarcă printr-un aspect plat care se distribuie asupra fiecărui nivel. Astfel, chiar și suportul este perfect plat, oferind o stabilitate foarte bună și nedistrăgând atenția de la imagini. Dimensiunile televizorului sunt de 735 x 442 x 70 mm, acestea fiind dimensiunile standard pentru un model HD. În același timp, modelul este foarte ușor, cântărind doar 6 kilograme.

Poze cu televizorul Toshiba 32W2454

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip LED și are o diagonală de 80 de cm. Rezoluția imaginilor este de 1366 x 768 pixeli, iar acestea sunt afișate în aspect 16:9. Imaginile au o claritate superioară și oferă detalii dintre cele mai mărunte. Datorită LED-urilor, luminozitatea este constantă, permițând astfel să fie redate culori strălucitoare și un contrast ridicat.  Luminozitatea are valoarea de 250 cd/mp. Datorită funcției Active Backlight Control luminozitatea poate fi reglată în detaliu. LED-urile prezintă și avantajul că sunt economice. Unghiurile de vizualizare sunt destul de generoase, fiind de 178 / 178 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală. Ecranul are un timp de răspuns de 20 ms.

Este de remarcat și faptul că ecranul a fost dotat cu tehnologii speciale pentru creșterea clarității imaginilor, asemănătoare celor cu care sunt dotate camerele foto. Astfel, tehnologiile Digital Noise Reduction și MPEG Noise Reduction asigură faptul că granulația este eliminată, rezultând imagini foarte curate. Nu în ultimul rând,  datorită tehnologiei AMR +100 (Active Motion & Resolution de 100 Hz), imaginile în mișcare vor fi redate fluid, fără blur.

Sistemul audio asociat imaginilor este unul calitativ, acesta asigurând un sunet puternic și bogat. Ieșirea se face prin  intermediul a două difuzoare cu o putere de 7W. Acestea sunt de tip Nicam Stereo. Tehnologia de la baza sunetului este Dolby Digital Plus. Toshiba 32W2454 dispune de un player media integrat, așa că poate reda muzică direct de pe un stick USB. Modelul nu este de tip smart, așa că nu se poate conecta la internet.

La nivelul conectivității găsim 2 port-uri HDMI, 1 port USB 2.0 și câte o intrare Scart, video composite și de component. Este posibilă astfel conectarea la console de jocuri, PC-uri, laptopuri, playere Blu-Ray sau DVD etc. Pentru redarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern modelul a fost dotat cu un tuner digital de tip DVB-T/T2/C/S/S2.

Pentru fixarea pe perete este disponibil un suport TV.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț accesibil,
  • HDMI

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitatea

Toshiba 32W2454 este un televizor accesibil pentru cei ce nu sunt foarte pretențioși în ceea ce privește funcțiile unui asemenea device.

User Rating: 2.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.