Toshiba 32W2434DG – un televizor mediu la preţuri mici

Pentru mulţi dintre noi, cea mai ieftină şi cea mai accesibilă distracţie este televizorul. Iar când vorbim despre cei cărora le place să se uite la televizor, vorbim de două categorii de oameni. Cei care vor doar să privească emisiuni sau filme care să le ofere o clipă de linişte sau calm după o zi de muncă, şi cei care vor să aibă acces la orice sursă de informaţie prin simpla utilizare a unei telecomenzi. Pentru cei care sunt interesaţi doar de televiziune, Toshiba 32W2434DG este cea mai potrivită alegere. Singurul neajuns este că nu are şi funcţii de Smart TV, dar preţul de 1099 lei (verifică preț actualizat), justifică această lipsă. Mai mult, acest aparat poate fi cumpărat şi în rate, acestea situându-se în jurul sumei de 38 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Design-ul modern, culorile mate în nuanţe de alb sau negru şi dimensiunea impresionantă sunt doar câteva dintre motivele pentru care recomandăm acest model. Fiind un model din generaţia 2014, producătorul japonez a reuşit să încadreze ecranul de dimensiuni medii între nişte rame foarte înguste, frumos şi delicat conturate. Oferind imagini clare şi de calitate, cu un sunet surround de înaltă fidelitate, la care se adaugă un design subţire şi modern, modelul Toshiba va oferi valoare locuinţei în care va fi instalat.

Poze cu televizorul Toshiba 32W2434DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Suportul scoate şi el în evidenţă aspectul modern al televizorului. Realizat din acelaşi material ca şi deviceul, acesta este în formă de dreptunghi, cu colţurile rotunjite şi  gol de dinăuntru, punctele de sprijin fiind doar conturul suportului. Susţine televizorul în două puncte. Lăţimea de 183 mm oferă suficientă stabilitate încât aparatul să poată fi manevrat fără grijă.

Ecranul este de dimensiuni medii, având diagonala de 80 cm. Afişează imaginea în format 16:9 la o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Luminozitatea ecranului de tip LED este suficientă chiar şi pentru momentele în care camera este luminată în mod natural sau dacă sunt becuri aprinse. Aceasta este de 250 cd/mp şi, împreună cu contrastul dinamic de 25000:1, oferă o imagine extrem de clară. Dacă mai adăugam şi faptul că producătorul a înglobat în acest model caracteristici superioare de reducere digitală a zgomotului şi cea de High Contrast, ne putem face o idee asupra calităţii acestui dispozitiv.

Tunerul digital cu care se face decodarea semnalului TV este de tip DVB-T, DVB-C, imaginile rezultate în urma decodării fiind de tip Full HD.

Sunetul oferit de prezentul model este performant, având la bază un sistem audio de tip NICAM. Difuzoarele televizorului Toshiba 32W2434DG sunt în număr de două, puterea sunetului emis de ele fiind de 7 W. Sistemul este dotat şi cu caracteristici superioare de sunet, de tip Dolby Digital Plus.

Făcând parte din generaţiile noi de televizoare, modelul din seria W2 este şi el dotat cu un player multimedia integrat. Acesta oferă posibilitatea redării de filme, muzică şi fotografii, prin simpla conectare a unui dispozitiv de stocare a informaţiilor respective la portul USB 2.0 din dotarea aparatului. Împreună cu portul HDMI permite conectarea device-ului la orice dispozitiv media. Mai mult, prin portul PC in, televizorul poate fi conectat la calculator sau laptop.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț decent,

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică
  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Toshiba 32W2434DG este un televizor potrivit celor ce nu sunt iubitori de funcții Smart, dar își doresc un upgrade de la modelele vechi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.