Toshiba 32W1534DG – televizorul HD simplu

Pentru cei care au nevoie de un televizor simplu pentru vizionarea analogică sau digitală, Toshiba 32W1534DG este o variantă foarte bună. Acesta redă imagini de calitate pe un ecran de 80 cm, fiind potrivit pentru living-uri sau dormitoare. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor non-smart ce redă imagini de calitate, făcând însă compromisuri pe partea sunetului și nefiind dotat cu funcții smart. Întrucât se poate conecta însă ușor la PC sau console de joc, lipsa funcțiilor smart nu mai pare atât de negativă.  Oricum, televizorul este adresat celor interesați de vizionarea clasică. Prețul este unul foarte bun având în vedere media de pe piață, modelul fiind potrivit și pentru cei mai în vârstă, deoarece este ușor de folosit.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul are un design care se remarcă printr-un aspect modern, la acest lucru contribuind culoarea alb-gri și profilul slim. Carcasa este alcătuită din plastic, dar arată însă foarte calitativ. În partea de jos vei găsi un singur buton, cel de pornire, aspectul fiind astfel păstrat simplu, lăsând impresia că totul este impecabil. Modelul are un suport jos, sub formă dreptunghiulară, care oferă o stabilitate foarte bună. Televizorul are dimensiunile de 736 x 452 x 97 mm și este de asemenea ușor, cântărind doar 6.5 kg. Întrucât este subțire, ecranul se încadrează perfect în orice spațiu, iar în cazul în care vrei să îl fixezi pe perete, ai nevoie de un suport cu sistem VESA 200 x 100.

Poze cu televizorul

Toshiba 32W1534DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED redă imagini de 1366 x 768 pixeli pe diagonala de 80 cm, așa că imaginile au o claritate foarte bună. Aceasta este îmbunătățită folosind tehnologia Digital Noise Reduction, care curăță granulația, într-un mod asemănător funcțiilor de pe camerele foto. Luminozitatea constantă de 300 cd/mp asigură culori strălucitoare, foarte plăcute și realiste, iar prin funcția Active Backlight Control aceasta poate fi reglată după preferință. Ecranul are un timp de răspuns de 20 ms, destul de mare pentru conectarea la PC și gaming. Unghiurile de vizibilitate sunt însă foarte generoase, atingând 178 de grade atât pe orizontală, cât și pe verticală. Nu vei avea astfel probleme, indiferent din ce unghi privești ecranul.

Sistemul audio are o putere de 12 W, iar sunetul este destul de slab. Difuzoarele Nicam Stereo beneficiază totuși de tehnologia Dolby Digital Plus/Pulse, așa că sunetul mai compensează printr-o claritate mai bună.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, așa că nu se poate conecta la internet.

La nivelul port-urilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 1 port USB 2.0 și intrări component,  astfel că poți să asociezi console de jocuri, PC-uri, playere Blu-ray sau DVD, etc. De asemenea, televizorul beneficiază de un slot CI+ și un tuner digital de tip DVB-T/C, așa că nu mai ai nevoie de un receiver extern pentru redarea canalelor digitale și poți să economisești mai mult spațiu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design aparte, pe alb
  • imagini de calitate
  • posibilități de conectare la alte dispozitive

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8.1
Conectivitate - 8.3

8.2

O alegere accesibilă

Toshiba 32W1534DG este un televizor non Smart, potrivit utilizatorilor fără pretenții în ceea ce privește astfel de funcții.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.