Toshiba 32P1400 – televizorul smart de 80 cm

Toshiba 32P1400 este un televizor potrivit pentru cei ce nu își doresc un model Smart. Televizorul are dimensiuni ceva mai mici, mizând mai mult pe calitatea imaginilor și a funcțiilor smart. Modelul are un preț destul de atractiv, având în vedere că avem de-a face cu un model Toshiba. Are un preț de aproximativ 999 lei(verifică preț actualizat), raportul calitate-preț fiind unul bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul este destul de robust, dar având în vedere prețul nu surprinde acest aspect. Se sprijină pe un suport dreptunghiular, ce îi conferă destul de multă stabilitate. Pentru cei care doresc să fixeze televizorul pe perete, suportul se demontează destul de ușor.

Poze cu televizorul

Toshiba 32P1400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală standard de 81 cm, fiind potrivit pentru o cameră mai mică. Imaginile sunt redate la o calitate HD, la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, în timp ce unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade și susțin menținerea calității imaginilor indiferent de poziția din care este privit ecranul. Culorile sunt bogate și intense, luminozitatea bună punându-le foarte mult în evidență. Contrastul atrage o adâncime mult mai bună a imaginilor datorită tonurilor intense de negru care adaugă volum și profunzime.

Sistemul audio nu are un volum foarte puternic, dar este dotat în schimb cu difuzoare care au la bază mai multe tehnologii de procesare, astfel încât să redea un sunet clar și bogat, mai exact modelul dispune de două boxe a câte 8 W.

La nivelul port-urilor vei găsi 1 port HDM și 1 intrare video composite, prin urmare nu putem spune că este foarte dotat, prin urmare este destul de restrictiv în ceea ce privește anumite dispozitive.

Televizorul oferă un pachet atractiv ce îmbină imaginile de calitate HD cu un preț atractiv, potrivit pentru cei ce își doresc nu sunt în căutarea unui model Smart.

Pro:

  • design modern
  • unghi de vizibilitate bun
  • preț decent

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.3
Conectivitate - 8.1

8.4

O alegere Smart

Toshiba 32P1400 este un televizor de 80 cm, potrivit pentru cei în căutarea unui model cu preț accesibil, fără să fie interesați de funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.