Toshiba 32P1300DG – televizorul simplu de folosit

Cu toții avem rude mai în vârstă care ar vrea să beneficieze de un televizor cu imagini de calitate mai mare decât în cazul televizoarelor clasice și care să fie ușor de folosit. Pentru astfel de persoane este și modelul Toshiba 32P1300DG, un televizor cu dotări minimale, dar care îi va surprinde plăcut pe cei nepretențioși. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil zic eu. Prețul este unul mediu și pe măsura caracteristicilor televizorului.

Designul televizorului este unul ceva mai neobișnuit datorită faptului că are difuzoarele situate pe o grilă de sub ecran. Pe aceeași grilă se găsește inscripționat și logo-ul Toshiba. Prin urmare, televizorul este ceva mai înalt, iar aspectul nu este tocmai unul slim și modern. Televizorul este disponibil pe negru și este alcătuit dintr-un plastic de calitate. Modelul are dimensiunile cu stand de 734 x 543 x 180 mm, încadrându-se ușor în orice cameră. În plus, modelul cântărește doar 5 kg, putând fi ușor de mutat și de transportat.

Poze cu televizorul Toshiba 32P1300DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 81 de cm, fiind un model destul de generos. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Persoanele în vârstă vor aprecia faptul că imaginile sunt mărite. Rezoluția ecranului este de 1366 x 768 pixeli și asigură redarea de imagini de calitate HD. Experiența de vizionare este una superioară, imaginile fiind clare și strălucitoare. LED-urile asigură o luminozitate continuă  de 200 cd/mp care determină redarea unor culori vibrante, într-un contrast dinamic de 12000:1. Datorită funcției Contrast Booster, atunci când este selectat contrastul, nu sunt afectate setările originale de culoare. Unghiurile de vizibilitate ale ecranului sunt destul de bune, atingând 176 de grade pe orizontală și verticală. Prin urmare, imaginile se vor vedea bine din diferite poziții.

Imaginilor le este asociat un sistem audio cu o ieșire de 16W. Sunetul este clar și rămâne așa chiar și atunci când volumul este setat mai tare. Televizorul nu beneficiază de player media.

În ceea ce privește dotările tehnice, televizorul beneficiază de tehnologia REGZA. Aceasta procesează conținutul video și utilizează calcule complexe pentru a spori calitatea semnalelor primite, respectiv a imaginilor reproduse.

Toshiba 32P1300DG este unul destul de sărac în dotări tehnice, păstrându-și un nivel minimal care să asigure imagini decente. Nici setările și opțiunile nu sunt foarte numeroase, televizorul fiind folosit mai mult în varianta automată. Acest lucru se dovedește, însă, util pentru persoanele în vârstă care nu vor să se complice în ajustări.

Și la nivelul conectivității modelul Toshiba păstrează lucrurile simple, beneficiind doar de un port HDMI și unul video composite. Prin urmare, televizorul poate fi conectat la un PC sau laptop pentru a oferi utilizatorului o imagine mai mare. Port-urile USB lipsesc, acestea putând să fi fost utile, însă, pentru redarea de conținut de tipul fotografiilor. Televizorul are un consum de 40W, fiind unul destul de economic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • HDMI

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Fiind unul dintre cele mai simple modele, Toshiba 32P1300DG este potrivit pentru persoanele în vârstă sau pentru cei foarte puțin pretențioși ce își doresc un model cu un ecran mediu, care să redea imagini HD și cam atât.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.