Toshiba 32L3433DG – calitate la un preţ avantajos

A venit momentul în care vrei să îţi schimbi televizorul sau să îţi dotezi încă o cameră cu acest produs electronic atât de răspândit în casele oamenilor? În cazul în care îţi doresti un model care să fie performant, să ofere şi functii Smart şi să se şi încadreze într-un spaţiu nu foarte generos, avem o veste bună. Toshiba 32L3433DG vă oferă toate aceste caracteristici şi, în plus, preţul la care este disponibil este accesibil oricărui buzunar, mai exact poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat). Pentru cine vrea să cumpere acest produs în rate, acestea sunt undeva în jur la 41 lei pe lună, pentru un credit de 5 ani.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Carcasa acestui aparat este dintr-un plastic de calitate, de culoare neagră. Nuanţa mată ascunde eventualele zgârieturi superficiale, făcând ca acest model să fie potrivit pentru camera unui copil. Pentru a susţine această afirmaţie, vom spune că şi suportul este rezistent, oferind stabilitate datorită formei dreptunghiulare şi lăţimii de 215 mm. Este fabricat din acelaşi material şi culoare ca şi carcasa dispozitivului electronic.

Poze cu televizorul Smart Toshiba 32L3433DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile sunt de 745 x 455 x 104 mm, făcându-l extrem de potrivit pentru o cameră mai mică sau foarte aglomerată. Ecranul este de tip LED, având o diagonală de 80 cm. Rezoluţia acestuia este de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini la calitate Full HD. Timpul de răspuns este de 8 ms, ceea ce este foarte bun la dimensiunile ecranului. Nu se vor observa întârzieri de imagini şi nici umbre. Luminozitatea de 300 cd/mp şi contrastul de 25000:1 vor afişa pe ecran imagini extrem de luminoase şi clare, transformând vizionarea filmelor sau desenelor preferate într-o adevărată plăcere. Mai mult, formatul 16:9 şi tipul LED al ecranului vor proteja ochii în cazul în care petreceţi mai multe ore pe zi în faţa televizorului.

Datorită caracteristicilor superioare de procesare a imaginii oferite de funcţia AMR + 200, şi a unghiului larg de vizibilitate, 178/178 grade, imaginile decodate de multi-tunerul digital DVB-T, DVB-C, vor părea ca desprinse din realitate.

Calitatea sunetului nu este nici ea de neglijat. Beneficiind de tehnologia Virtual Surround Sound Dolby Digital Plus, filmele sau emisiunile preferate vor oferi o satisfacţie unică, introducându-vă cu adevărat în mijlocul acţiunii. Puterea reală a difuzoarelor marca NICAM este de 6 W, fiind mai mult decât suficiente pentru o încăpere medie ca şi dimensiuni.

Funcţiile Smart ale lui Toshiba 32L3433DG sunt puse în valoare prin conectarea acestuia la internet prin intermediul plăcii wireless integrate sau prin fir. Browserul este rapid, cei mai mulţi dintre cei care au achiziţionat acest model fiind foarte mulţumiţi de el. Puteţi naviga uşor printre pagini pe internet, puteţi viziona videoclipuri pe YouTube sau să citiţi presa online.

În cazul în care doriţi să revedeţi filme sau emisiuni înregistrate, aveţi la dispoziţie un media player integrat, fiind necesară doar simpla conectare a dispozitivului pe care aveţi memorat filmul preferat la unul din porturile HDMI sau USB. Pe lângă aceste intrări, mai există şi portul pentru SCART, intrarea component şi video composite.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD,

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Toshiba 32L3433DG este un Smart TV, cu o diagonală clasică de 81 cm, pentru care nu vei fi nevoit să scoți din buzunar o sumă impresionantă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.