Acasă » Televizoare » Toshiba 32L1533DG – televizorul non-smart Full HD

Toshiba 32L1533DG – televizorul non-smart Full HD

Televizoarele non-smart sunt încă la destul de mare căutare, mulți dintre clienți îndreptându-se în continuare către modele cu imagini de calitate, fără a căuta neapărat trendurile actuale. Toshiba 32L1533DG este un model atractiv la preț bun, care poate oferi experiența clasică de care ai nevoie. Are un preț de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor non-smart Full HD la preț bun, care oferă o experiență clasică de vizionare foarte atractivă. Modelul are o conectivitate bună, așa că vei putea asocia dispozitive externe ecranului pentru a te juca sau urmări filme de pe suporturi externe și a extinde posibilitățile de divertisment. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Televizorul are un design deosebit, profilul subțire și carcasa complet neagră oferind un grad ridicat de eleganță. De asemenea, suportul lung și foarte jos oferă o stabilitate foarte bună și subliniază notele minimaliste, ecranul plasat aproape de nivelul mesei lăsând impresia că imaginile plutesc în cameră. Televizorul are dimensiunile de 736 x 452 x 97 mm și poate fi poziționat ușor și pe perete, folosind un suport cu sistem VESA 200 x 100. Unghiurile de vizibilitate generoase vor păstra calitatea imaginilor indiferent de la ce nivel sau din ce poziție privești ecranul.

Poze cu televizorul

Toshiba 32L1533DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul Full HD are diagonala standard de 80 cm și redă imagini foarte clare, la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Vei putea urmări astfel filmele preferate la calitate 1080p, meciurile sau documentarele având de asemenea o calitate foarte bună și redând o acțiune foarte realistă. Rezoluția Full HD este redată optim pe dimensiunile ecranului. Culorile sunt atractive, având o varietate de tonuri și fiind în același timp strălucitoare și prietenoase ochiului. Contrastul este ridicat și are o contribuție destul de mare la crearea unei experiențe de vizionare plăcute.

Datorită tehnologiei Digital Noise Reduction, conținutul redat va fi curățat de zgomot, claritatea fiind cu atât mai mare. Claritatea este menținută chiar și în cazul cadrelor în mișcare, fiind vizibilă o îmbunătățire considerabilă. Mișcarea este redată folosind tehnologia Active Motion Rate de 200 Hz, aceasta asigurând o fluiditate mare a cadrelor. Se remarcă faptul că, spre deosebire de alte modele asemănătoare, tehnologia are 200 Hz și nu 100.

Imaginile sunt însoțite de un sunet de 12 W, procesat cu ajutorul tehnologiei Dolby Digital. Rezultatul nu este cel mai atractiv, dar se încadrează însă în media pentru această categorie de preț.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, dar oferă în schimb posibilitatea conectării la PC sau console de joc pentru gaming, așa că distracția poate fi extinsă. De asemenea, vei putea conecta sisteme audio externe, stick-uri USB, playere DVD etc. La nivelul conectorilor vei găsi așadar 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări Scart și PC. Modelul este dotat cu un slot CI+ și tuner digital DVB-T/C, așa că vei putea urmări canalele digitale fără a mai avea nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • ecran Full HD cu imagini procesate în detaliu
  • posibilități pentru conectarea altor dispozitive

Contra:

  • sistemul audio destul de slăbuț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.1
Conectivitate - 8.4

8.3

O alegere accesibilă

Toshiba 32L1533DG este un televizor cu o diagonală de 80 cm, fără funcții Smart, potrivit celor ce nu sunt interesați de partea aceasta.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău