Toshiba 32E2533DG – televizorul HD pentru dormitor sau bucătărie

Dacă pentru living merită să investești o sumă mai mare pentru un televizor performant și impunător, pentru dormitor sau bucătărie poți alege un model mai accesibil, care să îți ofere totuși o calitate bună. Toshiba 32E2533DG este un televizor gândit de cei de la Toshiba exact pentru o astfel de utilizare, fiind un model simplu și totodată foarte ieftin. Are un preț de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor standard, non-smart, potrivit pentru o cameră mai mică. Raportul calitate-preț este foarte bun prin raportare la alte oferte.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este nivelul de la care producătorul a făcut compromisul pentru a scădea din preț. Vei găsi astfel o construcție ceva mai robustă decât cea pentru modelele actuale pentru living. Televizorul măsoară 904 x 524 x 67 mm și este prevăzut cu o ramă care, din nou, e mai lată. Carcasa este complet neagră și alcătuită dintr-un plastic lucios. Suportul este unul standard, plat și dreptunghiular, oferind însă o stabilitate excelentă pentru orice suprafață.

Poze cu televizorul

Toshiba 32E2533DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 80 cm și redă imagini la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, acestea fiind clare și punând în valoare conținutul de orice tip. În plus, claritatea este îmbunătățită folosind tehnologia Digital Noise Reduction, conținutul fiind curățat de zgomot, iar imaginile din orice sursă fiind redate la o calitate superioară. Pentru redarea cadrelor în mișcare ecranul folosește tehnologia Active Motion Rate de 100 Hz, aceasta ajutând la menținerea clarității chiar și în cazul imaginilor în mișcare.

Tehnologia înlătură blur-ul și oferă în schimb un nivel mai mare de detaliu, lucru vizibil mai ales în cadrul scenelor de acțiune din filme sau în cadrul emisiunilor sportive. Ecranul are o luminozitate de 300 cd/mp care scoate în evidență culorile și contrastul. Per ansamblu, calitatea este una bună pentru un televizor secundar. Unghiurile de vizibilitate de 178 grade asigură o experiență atractivă indiferent de unghiul de la care privești ecranul, iar timpul de răspuns este de 9 ms, randamentul fiind unul bun pentru nivelul de preț.

Se remarcă și prezența funcției de înregistrare, aceasta oferind posibilitatea înregistrării emisiunilor și filmelor preferate direct pe un stick USB, astfel încât să poți urmări emisiunile și filmele care rulează la televizor la ore în care nu ești acasă și pe care nu vrei să le pierzi. Funcția este poate cel mai util de folosit pentru meciurile care sunt difuzate la ore târzii din cauza diferențelor de fus orar.

Pentru o experiență completă, imaginile sunt însoțite de un sunet clar și cu volum bun. Difuzoarele Nicam Stereo au o putere de 14 W, iar sunetul este procesat folosind tehnologia Dolby Digital Pulse, sunetul fiind astfel echilibrat, acoperind fiecare frecvență.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, dar posibilitatea conectării la PC sau laptop și faptul că este gândit pentru dormitor sau bucătărie face inutilă prezența acestora.

La nivelul conectorilor vei găsi așadar 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări Scart, component și PC. Modelul este dotat cu un slot CI+ și tuner digital DVB-T/C, așa că vei putea urmări canalele digitale fără a mai avea nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate bună pentru bucătărie sau dormitor
  • funcție de înregistrare
  • sunet de calitate
  • posibilitatea de conectare a unor dispozitive externe

Contra:

  • designul mai robust

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design
Display
Conectivitate

O alegere inspirată

Toshiba 32E2533DG este un televizor non-smart, cu o diagonală de 80 cm, ce se va potrivi de minune unui utilizator mai puțin pretențios.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.