Toshiba 24W1333G – bucură-te de imagini uimitoare cu noul televizor

Dacă ești cinefil și vrei să vezi un film bun seara, înainte de culcare, la o calitate superioară și imagini de o claritate excepțională, atunci e cazul să te gândești serios la achiziționarea unui televizor nou LED în format HD, iar găsirea unui model ideal nu este un lucru greu de realizat deoarece oferta magazinelor de specialitate este foarte vastă în televizoare de ultimă generație. Toshiba 24W1333G este un model cu diagonala de 61 cm, potrivit pentru un dormitor sau pentru bucătărie. Are un preț de aproximativ 899 lei(verifică preț actualizat), oferind utilizatorului o paletă largă de funcționalități.

Are un design suplu, compact, elegant și modern, cu un display LED HD Ready din seria W1 care dă viață programelor și filmelor în format HD, oferind imagini extrem de realiste și cu o claritate remarcabilă. Acest televizor se armonizează excelent cu orice încăpere, integrându-se perfect în locuința voastră și îmbunătățește aspectul oricărui spațiu în care este poziționat. Are o ramă de culoare neagră, ce nu impresioneaza in mod deosebit. Greutatea dispozitivului este de 5.5 kilograme, iar dimensiunile sale fără stand sunt de 566 x 349 x 46 mm, iar cu stand sunt puțin mai mari, de 566 x 387 x 163 mm.

Poze cu televizorul

Toshiba 24W1333G

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are integrat un tuner dual digital, model DVB-T/C, pentru recepția și transmisia prin satelit, așa că nu trebuie să conectați alte tunere, decodoare sau antene pentru posturile digitale.

Pentru cei care sunt pasionați de jocuri sau de muzică, televizorul dispune de un port HDMI pentru conectarea unei console, un DVD-player sau un player Blu-ray pentru a viziona filme HD la orice oră din zi sau din noapte.

Sistemul audio este marca Nicam Stereo, are două boxe a câte 2.5 W fiecare, iar caracteristica superioară a sunetului este dată de tehnologia Virtual Surround Sound Dolby Digital Plus.

Are o diagonală de 60 cm, o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic ce se ridică la valoarea de 25000:1, iar contrastul nativ este de 3000:1. Luminozitatea de 250 cd/mp asigură o claritate foarte bună, iar aspectul imaginii pe ecran este de 16:9, la un timp de răspuns de 8.5 ms.

Nu trebuie să vă faceți griji că nu veți vedea clar din anumite unghiuri, televizorul având un unghi de vizibilitate foarte larg, de 176/176 grade, ceea ce asigură o vizibilitate perfectă din orice poziție. Are două intrări USB 2.0, o intrare SCART (RGB), conexiune slot CI+ și un port HDMI. Mai dispune de o funcție EPG care funcționează pe post de ghid TV cu ajutorul căreia puteți selecta cu ușurință emisiunile preferate și să le programați orele de vizionare în funcție de timpul liber pe care îl aveți.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Rezoluţie şi luminozitate bune
  • Ideal pentru o cameră mică

Contra:

  • nu are rezoluție Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8
Conectivitate - 7.9

8.1

O alegere accesibilă

Toshiba 24W1333G este un televizor cu o diagonală de 61 cm, ce îl face potrivit fie pentru camera copiilor, fie pentru o bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.