Toshiba 24E1533DG – un TV pentru bucătărie sau camera copiilor

Am ajuns să ne utilăm aproape fiecare cameră cu televizoare, și asta din dorința de a ne relaxa sau pur și simplu de a fi la curent cu anumite informații. Ideea este că nu avem nevoie de diagonale generoase pentru fiecare cameră. Spre exemplu îți propun astăzi un TV cu o diagonală de 61 cm, ce cred eu s-ar potrivi perfect pentru un dormitor micuț sau de ce nu pentru bucătărie(până la urmă tot suntem nevoiți să petrecem destul de mult timp aici). Este vorba despre Toshiba 24E1533DG, ce are un preț de aproximativ 822 lei(verifică preț actualizat), dar poate fi achiziționat și în rate lunare de 34 lei la nevoie.

Din punct de vedere al designului, televizorul Toshiba se înscrie în lista modelelor slim, cu un panou îngust, ce se sprijină pe un suport dreptunghiular. Eu una prefer ca televizorul să fie montat pe un suport TV de perete, însă aici depinde de gusturile fiecăruia.

Televizorul cântărește numai 3,5 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta cu ușurință dintr-o cameră în alta la nevoie. Spre exemplu dacă este un meci important și ai ceva de reparat la mașină, îl poți duce în garaj. În felul acesta împuști doi iepuri dintr-un foc. Dimensiunile sale ajung la 550.3 x 370.8 x 160 mm, îl vei putea muta cu o singură mână.

Poze cu Toshiba 24E1533DG

Toshiba 24E1533DG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model ce face parte din generația 2015 și poate fi utilizat și pe post de monitor la nevoie, pentru a-ți desfășura activitatea mult mai eficient. Are o diagonală de 61 cm și o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Rezoluția este destul de bunăa, având în vedere că diagonala nu este prea mare. Imaginile sunt destul de clare, însă nu te aștepta să fie similare unui TV din gama de top. Până la urmă vorbim de un TV pentru un buget mic, ce îți asigură un raport calitate-preț excelent.

În ceea ce privește sonorizarea, televizorul dispune de două ieșiri a câte 3W, cu tehnologia Dolby Digital Plus, ce îți oferă un sunet plăcut, clar și suficient de puternic încât să nu deranjeze vecinii atunci când este la maxim.

Deși vorbim de un TV low-budget, modelul dispune de tuner digital, ce face posibil accesul la canalele TV în variantă HD, fără un abonament digital.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine echipat cu o gamă destul de variată: două porturi HDMI(ce te vor ajuta să conectezi spre exemplu Blu-Ray Player-ul și consola Xbox), component, video composite, SCART, un port USB 2.0, o intrare PC și minijack pentru căști.

Televizorul consumă aproximativ 20 W, ceea ce ar însemna un comnsum extrem de mic, ce nu îți va încărca prea tare factura la electrica.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • poate fi utilizat și ca monitor,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Imagine - 7.6
Conectivitate - 8

8

O alegere accesibilă

Toshiba 24E1533DG este un televizor cu o diagonală de 61 cm, ce poate fi utilizat și ca monitor la nevoie. Este potrivit fie pentru bucătărie, fie pentru un dormitpr micuș.

Vezi detalii
User Rating: 2.33 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.